Fortnite'da maça çok geç giriyor

kebabexe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 10. Nesil
Nvidia GTX 1650
Kingston 8 GB RAM
Oyun açılırken yavaş açılıyor zaten ama bu sorun değil. Asıl problem maça girmeye çalıştığımda maç çoktan başlamış oluyor ve otobüs haritanın sonuna kadar gitmiş ve ben mapin en uç kısmına düşmüş ve hatta bazen ölmüş oluyorum. Oyun HDD de kurulu bundan kaynaklanabileceğini düşündüm. CrystalDiskMark programında bir test yaptım ancak pek bir şey çıkaramadım. Sorun gerçekten HDD'den mi kaynaklanıyor?

Sistem özellikleri:
i5 10300H
GTX 1650
8 GB RAM

Dosya Ekleri

• CrystalDiskMark_20250128224211.png
    CrystalDiskMark_20250128224211.png
    21,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 1738093559140.png
    1738093559140.png
    233,5 KB · Görüntüleme: 26
Oyun açılırken yavaş açılıyor zaten ama bu sorun değil. Asıl problem maça girmeye çalıştığımda maç çoktan başlamış oluyor ve otobüs haritanın sonuna kadar gitmiş ve ben mapin en uç kısmına düşmüş ve hatta bazen ölmüş oluyorum. Oyun HDD de kurulu bundan kaynaklanabileceğini düşündüm. CrystalDiskMark programında bir test yaptım ancak pek bir şey çıkaramadım. Sorun gerçekten HDD'den mi kaynaklanıyor?

Sistem özellikleri:
i5 10300H
GTX 1650
8 GB RAM
Oyunları HDD diskine kurarsanız gecikme yaşanır. O yüzden SSD varsa oraya taşıyın.

Bende okuma yazma hızı yüksek bir SSD'ye kurulu ancak Fortnite hem geç açılıyor hem de oyuna girdikten sonra ilk maçı otobüsün sonunda başlatıyor.

Hocam benim oyun ilk HDD deydi hem oyun hem maç çok gec açılıyordu haritanin sonuna atliyordu şimdi SSD yukledim oyun hızlı açılıyor ama sadece ilk maç HDD'deyken olduğu gibi geç açılıyor ilk maçtan sonraki maçlar hızlı açılıyor nasıl düzelir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı