Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.116 Çözümler 4 22 Kasım 2022 #1 Yeni gelen kostümü almak istiyorum ama zamanım az olduğu için yeterli vakit ayıramıyorum. Hızlı nasıl level atlayabilirim? Veya yapan varsa şu topluluk sunucularında hızlı level kasılıyormuş. Nasıl olduğunu söyleyebilir mi?
Yeni gelen kostümü almak istiyorum ama zamanım az olduğu için yeterli vakit ayıramıyorum. Hızlı nasıl level atlayabilirim? Veya yapan varsa şu topluluk sunucularında hızlı level kasılıyormuş. Nasıl olduğunu söyleyebilir mi?
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 5 22 Kasım 2022 #2 Haftalık görevleri tamamla.
A Axolty Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Kasım 2022 #3 AFK XP glitch YouTube'a yazıp son 1 saati seçin. Yeni videolardan birinin map kodunu alın girip AFK bırakın.
AFK XP glitch YouTube'a yazıp son 1 saati seçin. Yeni videolardan birinin map kodunu alın girip AFK bırakın.
Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.116 Çözümler 4 22 Kasım 2022 #4 Axolty dedi: AFK XP glitch YouTube'a yazıp son 1 saati seçin. Yeni videolardan birinin map kodunu alın girip AFK bırakın. Genişletmek için tıkla... Hocam peki belirli bir süre afk dan sonra atıyor mu ?
Axolty dedi: AFK XP glitch YouTube'a yazıp son 1 saati seçin. Yeni videolardan birinin map kodunu alın girip AFK bırakın. Genişletmek için tıkla... Hocam peki belirli bir süre afk dan sonra atıyor mu ?
A Axolty Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Kasım 2022 #5 Rowns dedi: Hocam peki belirli bir süre AFK'den sonra atıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Sadece aldığın XP miktarı azalıyor.
Rowns dedi: Hocam peki belirli bir süre AFK'den sonra atıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Sadece aldığın XP miktarı azalıyor.
Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.116 Çözümler 4 22 Kasım 2022 #6 Axolty dedi: Yok hocam. Sadece aldığın XP miktarı azalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hareket edersem geri artıyor mu?
Axolty dedi: Yok hocam. Sadece aldığın XP miktarı azalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hareket edersem geri artıyor mu?
A Axolty Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Kasım 2022 #7 Rowns dedi: Hocam hareket edersem geri artıyor mu? Genişletmek için tıkla... afk bölgeleri var, orada durursanız sorun olmaz afk durursanız atabilir ona göre özel yerler var.
Rowns dedi: Hocam hareket edersem geri artıyor mu? Genişletmek için tıkla... afk bölgeleri var, orada durursanız sorun olmaz afk durursanız atabilir ona göre özel yerler var.
broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #8 XP glitch olabilir ama banlanma riskin çok yüksek.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 5 23 Haziran 2023 #9 broisNOTkingbaldwin dedi: XP glitch olabilir ama banlanma riskin çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Ban yenmiyor.
broisNOTkingbaldwin dedi: XP glitch olabilir ama banlanma riskin çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Ban yenmiyor.