Eymo17 Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #11 ama çok düşük fps alıyorum AMD Radeon 530'un driver'ı açılmıyor Ben bugün AMD'nin Drivers'ını yükledim ama açılmıyor. Bunu nasıl açabilirim? www.technopat.net Birde şuna bakar mısın?
ama çok düşük fps alıyorum AMD Radeon 530'un driver'ı açılmıyor Ben bugün AMD'nin Drivers'ını yükledim ama açılmıyor. Bunu nasıl açabilirim? www.technopat.net Birde şuna bakar mısın?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.228 Makaleler 1 Çözümler 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #12 Driver kurmadıysan kurman lazım zaten tam performansta kullanabilmen için. Ama maalesef çok hakim değilim.
Driver kurmadıysan kurman lazım zaten tam performansta kullanabilmen için. Ama maalesef çok hakim değilim.
Eymo17 Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #13 KafadanKontak dedi: Driver kurmadıysan kurman lazım zaten tam performansta kullanabilmen için. Ama maalesef çok hakim değilim. Genişletmek için tıkla... driversini kurdum ama açmıyor
KafadanKontak dedi: Driver kurmadıysan kurman lazım zaten tam performansta kullanabilmen için. Ama maalesef çok hakim değilim. Genişletmek için tıkla... driversini kurdum ama açmıyor
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 16 Şubat 2024 #14 Yapabileceğin çok bir şey yok ayarları kısmaktan başka. Oyun optimizasyon özürlüsü gibi bir şey. Grafik birimin yetersiz kalıyor gibi.
Yapabileceğin çok bir şey yok ayarları kısmaktan başka. Oyun optimizasyon özürlüsü gibi bir şey. Grafik birimin yetersiz kalıyor gibi.