Fortnite'ta alınabilecek skin önerisi

Hocam hesapta 3K V-Papel var. Sizce John Wick alınır mı? Ama bundan daha değerli gelecek skin varsa onu da bekleyebilirim.

Alınır hocam uzun zaman geçmesine rağmen hala kullanıyorum.

Hocam hesapta 3K V-Papel var. Sizce John Wick alınır mı? Ama bundan daha değerli gelecek skin varsa onu da bekleyebilirim.

Gelecek skinler ve Update'lerle ilgili şu kanalları YouTube'da takip edin: Sinx6 Fortnite soul ve shiina.

İfadeler: XFG

John Wick sevdiysen alınır ama beni dinlersen daha tryhard skinlere yönelebilirsin juice world de düşünebilirsin.

John Wick sevdiysen alınır ama beni dinlersen daha tryhard skinlere yönelebilirsin juice world de düşünebilirsin.

Juice world ü alsammı diye düşünüyorum bende sence ileride travis gibi değerlenirmi kimisi değerlenmez geri gelir diyor.

Yakında spider-verse, DC ve christmas skinleri gelecek onlara bakıp düşünebilirsin hepsi de güzel skinler. Ama şu an bir şey almak istiyorsan John Wick ya da Eminem Slim Shady tercih ederdim ben şahsen.

Yakında spider-verse, DC ve christmas skinleri gelecek onlara bakıp düşünebilirsin hepsi de güzel skinler. Ama şu an bir şey almak istiyorsan John Wick'ya da eminem Slim shady tercih ederdim ben şahsen.

Hocam sadece miles mı gelecek yoksa Miguel Ohara, Gwen de gelecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…