MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #1 RAM 16GB CL16 Gskill Ekran kartı Asus Tuf Gaming RX5600XT Anakart B450M Dragon İşlemci Ryzen 5 3500 Arkadaşlar bende AMD RX 5600XT ve Ryzen 5 3500 var, arkadaşımda ise AMD RX 5700 XT ve Ryzen 5 3600 var. Onda FSR ayarı varken bende yok. Neden olduğunu bilen var mı veya nasıl o ayarı kendimde de uygularım? Bir bilgisi olan var mıdır?
Arkadaşlar bende AMD RX 5600XT ve Ryzen 5 3500 var, arkadaşımda ise AMD RX 5700 XT ve Ryzen 5 3600 var. Onda FSR ayarı varken bende yok. Neden olduğunu bilen var mı veya nasıl o ayarı kendimde de uygularım? Bir bilgisi olan var mıdır?
Çözüm Beyaz_G 22 Aralık 2022 Fortnite FSR desteklemiyor. Daha önce DLSS destekliyordu Unreal Engine FSR benzeri teknolojisini ekleyip DLSS ayarını kaldırdı. Arkadaşında FSR ayarı olması imkansız.
Fortnite FSR desteklemiyor. Daha önce DLSS destekliyordu Unreal Engine FSR benzeri teknolojisini ekleyip DLSS ayarını kaldırdı. Arkadaşında FSR ayarı olması imkansız.
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.503 Çözümler 16 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Aralık 2022 #2 Fortnite FSR desteklemiyor. Daha önce DLSS destekliyordu Unreal Engine FSR benzeri teknolojisini ekleyip DLSS ayarını kaldırdı. Arkadaşında FSR ayarı olması imkansız. Artı 1 Eksi Çözüm
Fortnite FSR desteklemiyor. Daha önce DLSS destekliyordu Unreal Engine FSR benzeri teknolojisini ekleyip DLSS ayarını kaldırdı. Arkadaşında FSR ayarı olması imkansız.
KS KS MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #3 Beyaz_G dedi: Fortnite FSR desteklemiyor. Daha önce DLSS destekliyordu Unreal Engine FSR benzeri teknolojisini ekleyip DLSS ayarını kaldırdı. Arkadaşında FSR ayarı olması imkansız. Genişletmek için tıkla... Benim hatam tsrdı o yüzden drop yediğimi sanıyordum bir şekilde o ayarıda hallettim. Artı 0 Eksi
Beyaz_G dedi: Fortnite FSR desteklemiyor. Daha önce DLSS destekliyordu Unreal Engine FSR benzeri teknolojisini ekleyip DLSS ayarını kaldırdı. Arkadaşında FSR ayarı olması imkansız. Genişletmek için tıkla... Benim hatam tsrdı o yüzden drop yediğimi sanıyordum bir şekilde o ayarıda hallettim.