Uzun zamandır Fortnite girmiyordum bu sefer gireyim dedim yükledim ama ilk 3 dk aşırı derece kastı ve takıldı sonra düzeldi ama yine ara ara takılmalar oluyordu savaşta vs. Ben de Alt+R ile değerlee baktım ekran kartı en fazla %50 kullanıyor üstünü görmedim. Diğer oyunlarda durum ne bilmiyorum.
İşlemci darboğazı yiyorsun ve üstüne 8 gb ram olduğu için FPS çok düşük. İşlemci ve Ram almanı öneririm belki oyunu performans moduna alarak oynamayı deneyebilirsiniz. Önce rami alın belki işlemci o zaman kendine gelir.
İşlemci darboğazı yiyorsun ve üstüne 8 gb ram olduğu için FPS çok düşük. İşlemci ve Ram almanı öneririm belki oyunu performans moduna alarak oynamayı deneyebilirsiniz. Önce rami alın belki işlemci o zaman kendine gelir.
ekran kartını 1 ay önce yeniledim o yüzden darboğaz oldu. elime para geçtiğinde 2.el 5600x yada 5500 almayı düşünüyorum tavsiyen varmı? 2.el fiyatı olarak 2k maximum
Ekran kartını 1 ay önce yeniledim o yüzden darboğaz oldu. Elime para geçtiğinde 2.el 5600X ya da 5500 almayı düşünüyorum tavsiyen var mı? 2.el fiyatı olarak 2K maximum