Fortnite'ta iade var mı?

Daha fazla  
Merhaba, Fortnite'da kostüm almak için V-Papel aldım ve kostüme harcayacağım fakat aldığım kostümü iade edip edemeyeceğimi merak ediyorum. İade edilebiliyorsa V-Papel geri geliyor mu?

Merhaba, Fortnite'da kostüm almak için V-Papel aldım ve kostüme harcayacağım fakat aldığım kostümü iade edip edemeyeceğimi merak ediyorum. İade edilebiliyorsa V-Papel geri geliyor mu?

İade edilebilen ürünler değil. Yani hayır. Ürünü alırken iadeye uygun olup olmadıgı altında yazar.

Evet iade var. 3 hakkınız var toplamda daha önce hiç kullanmadıysanız. Kostüm vb. gibi şeyler iade edilebiliyor ancak savaş bileti gibi şeyleri iade edemezsiniz. Ek olarak her yıl 1 kere iade bileti geliyor. Yani diyelim 3 iade biletini de harcadınız 3 yıl sonra yeniden 3 iade biletiniz oluyor.

Ediliyor. Ayarlara girdiğin zaman en sağdaki profil simgesine tıklarsan orada detaylıca öğrenebilirsin. Yılda 3 hakkın var yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi.

Hep mi vardı? Ben oynadıgım zaman yoktu böyle bir şey.
Hep vardı hocam.

Yılda 3 hak yok. Eğer hiç kullanmadıysa 3 hakkı vardır ancak 3 hakkı da harcarsa sonraki yıl 3 değil bir tane hakkı olacak. Her yıl 1 bilet hakkı gelmekte.

Hep mi vardı? Ben oynadıgım zaman yoktu böyle bir şey.
Bilet yenileme olayı eskiden yoktu. Tam olarak ne zaman geldi bilmiyorum chapter 2 sonrasında oyunu oynamayı bıraktım ancak chapter 1 zamanlarında biletler yenilenmiyordu bildiği kadarıyla. İade ise hep vardı. Yani 3 hakkın vardı kullandıysan eskiden yenilenmiyordu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_147.png
    92,4 KB · Görüntüleme: 84
Ediliyor. Ayarlara girdiğin zaman en sağdaki profil simgesine tıklarsan orada detaylıca öğrenebilirsin. Yılda 3 hakkın var yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi.

Hep vardı hocam.

Dikkat etmemisim o zaman. Ancak V-Papel iadesi yok değil mi?

Dikkat etmemisim o zaman. Ancak V-Papel iadesi yok değil mi?
V-Papel ile yaptığın oyun içi kozmetik alışverişlerini, bunlarla oyuna girmediğin sürece satın alımı yaptıktan sonra 24 saat içerisinde iptal edebilirsin. Ayrıca oyundayken veya eşleştirme ararken, 24 saatlik iptal süresi içerisinde bu kozmetikleri kuşanmaya kalkarsan bu konuda bir uyarı alırsın.

Epic Games'in sitesinde yazan bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…