Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #21 canris dedi: Doğru .ru mailli girişi bi olmayan hesaplar denk geliyor bazen. Genişletmek için tıkla... rambler.ru O mail travmam olmuştu.
canris dedi: Doğru .ru mailli girişi bi olmayan hesaplar denk geliyor bazen. Genişletmek için tıkla... rambler.ru O mail travmam olmuştu.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.862 Çözümler 36 28 Haziran 2025 #22 Bence hiç gerek yok tayfa upucuz üstüne de battle pass'i tamamlarsanız zaten aylık 1 cips 1 kola parasına birçok skin alabilirsiniz.
Bence hiç gerek yok tayfa upucuz üstüne de battle pass'i tamamlarsanız zaten aylık 1 cips 1 kola parasına birçok skin alabilirsiniz.
canris Centipat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 392 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #23 Finch0900 dedi: Bence hiç gerek yok tayfa upucuz üstüne de battle pass'i tamamlarsanız zaten aylık 1 cips 1 kola parasına birçok skin alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tayfa paketini pek anlamadım. Pass gözüküyor, v papel gözüküyor, tayfa skini gözüküyor tam olarak ne veriyor bilmiyorum.
Finch0900 dedi: Bence hiç gerek yok tayfa upucuz üstüne de battle pass'i tamamlarsanız zaten aylık 1 cips 1 kola parasına birçok skin alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tayfa paketini pek anlamadım. Pass gözüküyor, v papel gözüküyor, tayfa skini gözüküyor tam olarak ne veriyor bilmiyorum.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.890 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #24 canris dedi: Tayfa paketini pek anlamadım. Pass gözüküyor, V-Papel gözüküyor, tayfa skini gözüküyor tam olarak ne veriyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aylık 80 TL'ye oyundaki tüm savaş biletlerini+1000 V-Papel veriyor.
canris dedi: Tayfa paketini pek anlamadım. Pass gözüküyor, V-Papel gözüküyor, tayfa skini gözüküyor tam olarak ne veriyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aylık 80 TL'ye oyundaki tüm savaş biletlerini+1000 V-Papel veriyor.
canris Centipat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 392 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #25 Yeyil dedi: Aylık 80 TL'ye oyundaki tüm savaş biletlerini+1000 V-Papel veriyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım birde kostüm var eğer yanlış görmediysem, eğer öyleyse 80tl ye çok iyi bir fırsat.
Yeyil dedi: Aylık 80 TL'ye oyundaki tüm savaş biletlerini+1000 V-Papel veriyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım birde kostüm var eğer yanlış görmediysem, eğer öyleyse 80tl ye çok iyi bir fırsat.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.890 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #26 canris dedi: Sanırım bir de kostüm var eğer yanlış görmediysem, eğer öyleyse 80TL'ye çok iyi bir fırsat. Genişletmek için tıkla... Evet öyle kostümde veriyor ve her ay aldığında yeni tarz açılıyor (5 ay aldıysan 5 aylık tarz şeklinde)
canris dedi: Sanırım bir de kostüm var eğer yanlış görmediysem, eğer öyleyse 80TL'ye çok iyi bir fırsat. Genişletmek için tıkla... Evet öyle kostümde veriyor ve her ay aldığında yeni tarz açılıyor (5 ay aldıysan 5 aylık tarz şeklinde)
canris Centipat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 392 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #27 Yeyil dedi: Evet öyle kostümde veriyor ve her ay aldığında yeni tarz açılıyor (5 ay aldıysan 5 aylık tarz şeklinde) Genişletmek için tıkla... Her ay farklı bir kostüm vermiyor mu? Yoksa pass de ki kostümler mi her ay değişiyor?
Yeyil dedi: Evet öyle kostümde veriyor ve her ay aldığında yeni tarz açılıyor (5 ay aldıysan 5 aylık tarz şeklinde) Genişletmek için tıkla... Her ay farklı bir kostüm vermiyor mu? Yoksa pass de ki kostümler mi her ay değişiyor?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.890 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #28 canris dedi: Her ay farklı bir kostüm vermiyor mu? Yoksa Pass de ki kostümler mi her ay değişiyor? Genişletmek için tıkla... Her ay farklı kostüm veriyor zaten. Ama ekstarad eski kostümler için tarz açılıyor.
canris dedi: Her ay farklı bir kostüm vermiyor mu? Yoksa Pass de ki kostümler mi her ay değişiyor? Genişletmek için tıkla... Her ay farklı kostüm veriyor zaten. Ama ekstarad eski kostümler için tarz açılıyor.