Fortnite'ta yapı nasıl yapılır?

Alican_123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şimdi ben Fortnite oynuyorum ara verip tekrar başlıyorum vs sıfır ınşada sıkıntı yok PvP iyi 5-6 kill alıyorum ort. İlk 5 giriyorum ondan da sıkıntı yok ama inşatlı oyuna giriyorum olmuyor. Adama sıkıyorum ve adam gökdelen yapıyor, bana ateş ediyorlar. 4 duvar yapana kadar 10 dk geçiyor, bayağı bir denedim video vs izledim ama yok olmuyor. Bunu nasıl çözerim, kolay bir yolu var mı yoksa deneye deneye mi olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
En başta öyle oluyor inşa ederken basit düşün ve yaptığın şeyi çok detaylandırma sadece anı kurtaracak şekilde uğraş.

Belli bir yerden sonra insan alışıyor ben yaklaşık 3 aylık bir süreçte alışmıştım ama yine de belli bir yere kadar ilerledim sonra bıraktım. Bu daha çok şeye benziyor eskiden klavyeye bakarak yazarken şu an bakmadan yazabilmek gibi zamanla oturuyor. Ama tavsiye gerekirse default keybind kullanmayın berbat bir ayar.

Tuş atamaları en önemlisi. Başlangıçta sadece karşınızdaki adamın mermilerini engellemek için bir duvar ve merdiven atarak başlayın. Devamı kendi kendine gelecektir. Ufaktan build yapmaya başlayınca da edit mantığını çözersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…