bankai31 Femtopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Biliyorsunuz ki Fortnite'a hatsune miku geliyor papel ile mi geliyor yoksa yıldızlar serisi ile mi bilmiyorum, aydınlatırsanız sevinirim.
Biliyorsunuz ki Fortnite'a hatsune miku geliyor papel ile mi geliyor yoksa yıldızlar serisi ile mi bilmiyorum, aydınlatırsanız sevinirim.
Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 bankai31 dedi: Biliyorsunuz ki Fortnite'a hatsune miku geliyor papel ile mi geliyor yoksa yıldızlar serisi ile mi bilmiyorum, aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yıldızlar serisi olarak gelir ve müzik biletinde olacak.
bankai31 dedi: Biliyorsunuz ki Fortnite'a hatsune miku geliyor papel ile mi geliyor yoksa yıldızlar serisi ile mi bilmiyorum, aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yıldızlar serisi olarak gelir ve müzik biletinde olacak.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 12 Ocak 2025 #3 Biri mağazaya biri müzik biletine toplam iki tane skin olacak. İki tane de "emote" olacak ancak bilete mi gelecekler belli değil.
Biri mağazaya biri müzik biletine toplam iki tane skin olacak. İki tane de "emote" olacak ancak bilete mi gelecekler belli değil.