E EFE12321 Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Fortnite'da metalica skinlerini çok beğendim fakat bildiğimiz gibi festival biteli çok oldu. Oradaki alevli versiyonları tekrar mağazaya gelecek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
Fortnite'da metalica skinlerini çok beğendim fakat bildiğimiz gibi festival biteli çok oldu. Oradaki alevli versiyonları tekrar mağazaya gelecek mi?
Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #2 EFE12321 dedi: Fortnite'da metalica skinlerini çok beğendim fakat bildiğimiz gibi festival biteli çok oldu. Oradaki alevli versiyonları tekrar mağazaya gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Biraz zor geçen festival yıl dönümüydü tüm skinler gösterildi ama bir tek Metallica gösterilmedi.
EFE12321 dedi: Fortnite'da metalica skinlerini çok beğendim fakat bildiğimiz gibi festival biteli çok oldu. Oradaki alevli versiyonları tekrar mağazaya gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Biraz zor geçen festival yıl dönümüydü tüm skinler gösterildi ama bir tek Metallica gösterilmedi.
alierenedg16 Decapat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #3 EFE12321 dedi: Fortnite'da metalica skinlerini çok beğendim fakat bildiğimiz gibi festival biteli çok oldu. Oradaki alevli versiyonları tekrar mağazaya gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Alevli gelmez.
EFE12321 dedi: Fortnite'da metalica skinlerini çok beğendim fakat bildiğimiz gibi festival biteli çok oldu. Oradaki alevli versiyonları tekrar mağazaya gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Alevli gelmez.
E EFE12321 Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #4 tamamdır hocam teşekkür ederim