Tabi zamanla daha iyi olacağına inanıyorum. Konu başlıkları, bildirimler vs. yazı tipleri çok iyi de bu yazdıklarımız çıldırtıyor beni. Word üzerinden dosya yazdığımı hissediyorum.
Son olarak ismin üstü cezalı yazıyor ancak neden ceza aldığını süresini biz göremiyoruz. Üstü çizili cezalı yazısında nedeni ve süresi kısaca yazılabilir.
Beğendim gayet güzel. Eksik ve doğru olmadığım şeyler; üyelerin birbirlerine mesaj atamaması (düzeltildi mi bilmiyorum), forum yerine "sosyal" kelimesi gelmesi.
Daha önce belirtmiş olduğum sorun düzelmiş, artık siteyi normal olarak açabiliyorum yani reklam sayfa dışına taşmıyor siteyi her açtığımda büyütmeme gerek kalmadı
Daha önce belirtmiş olduğum sorun düzelmiş, artık siteyi normal olarak açabiliyorum yani reklam sayfa dışına taşmıyor siteyi her açtığımda büyütmeme gerek kalmadı
Anıl çalışıyor, PC, dizüstü, tablet ve cep telefonlarında (Android ve iOS öncelikli) taşma sorunlarını halletti. Windows Phone ile tarayıcıdan bakan biri de bu reklamlar konusunda yorum yaparsa sevinirim: Taşma var mı?