Forum gitti Sosyal geldi. (Bilgilendirme ve Görüşler)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam ben Wp8'de herhangi bir taşma göremedim, ama Technopat anasayfa dan sosyal'e giriş için bir link de göremedim, tarayıcıya tehchnopat/sosyal yazarak girebiliyorum. Sosyal'de de herhangi bir taşma yok, kullanıcı isimleri alt alta heceler halinde görünüyor,
Ali

ng
ör
Genel Yayın
yönetmeni şeklinde görebiliyorum. Lumia 820 ile.

Site ana sayfasında ekranı soldan sağa çekince menü açılıyor ancak tasarımda bunu gösterne bir ibare yok malesef. Masaüstü menü çok kullanılıyor ancak mobil menü yok (gibi) bununla ayrıca ilgilenmemiz gerekecek.

Kullanıcı isimleri konusuna bir de Lumia 920'de bakacağım benzer ekran çözünürlüğünde; teşekkürler.

Ali hocam bir de eski Vb sistemde kullanıcı profiline bakınca "cezaları" kısmı vardı şimdi o yok. son zamanlarda ceza almadım çok şükür. Ceza alanlar neden aldıklarını ve sürelerini göremiyoruz demişlerdi, o iş düzenlendi mi?

Taşma yok benim Lumia 625'imde. Ekran çözünürlüğüm 480x800

Yatay ve dikey denedim, sorun yok. Ancak, bu isimler @BlueGene 'nin dediği gibi, ayrı ayrı çıkıyor.
Ali

ng
ör
Genel Yayın
yönetmeni

Cezayla ilgili bütün işlemlerin ana takibini @Burak Alkan'a bırakıyorum. Recep de ilgileniyor, Sosyal'e giremeyenler, eskiden kalma cezalarla ilgili sorun yaşayanlar için Facebook sayfasında tepeye bir konu yapıştırdık. O konu geçici, çok az sayıda kullanıcının hesabında ceza sorunu oldu onları da sistemden kontrol ettiğimizde anlıyoruz. Tek tek düzeliyor.

Taşma yok benim Lumia 625'imde. Ekran çözünürlüğüm 480x800

Yatay ve dikey denedim, sorun yok. Ancak, bu isimler @BlueGene 'nin dediği gibi, ayrı ayrı çıkıyor.

Teşekkürler Mert, o isimler Android'de 1920x1080 çözünürlükte ekranda da kayıyor. Xenforo'nun kendi stilinde Avatar boyutunun ölçeklendirilmesinde bir hata var sanırım; bunu ana geliştiricilere aktarırız ama önemsiz bulacaklarından uzun süre düzeleceğini düşünmüyorum. Düşük önem ile listeye ekleyebilirler.

Gerçekten güzel olmuş elinize sağlık 1-2 güne kadar alışma sürecimiz olacaktır . Tekrardan elinize sağlık .

"Biri Sizi Beğendi
Sitemizde ki biri sizin yazmış olduğunuz mesajı beğendi." Buradaki "ki" bulunma hâli eki olduğu için birleşik yazılması gerekiyor. Bir anlık dikkatsizlikten dolayı yazılmış olabilir, gözüme çarptı uyarayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…