OnurB Kilopat Katılım 5 Şubat 2012 Mesajlar 686 Yer A, A 27 Temmuz 2013 #11 Forumdaki ifadelerin yeterli olduğunu düşünüyorum biraz daha matrix ve Star Wars ifadeleri gelebilir ama öyle fazla abartı olmamalı.
Forumdaki ifadelerin yeterli olduğunu düşünüyorum biraz daha matrix ve Star Wars ifadeleri gelebilir ama öyle fazla abartı olmamalı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Temmuz 2013 #12 OnurB dedi: Forumdaki ifadelerin yeterli olduğunu düşünüyorum biraz daha matrix ve Star Wars ifadeleri gelebilir ama öyle fazla abartı olmamalı. Genişletmek için tıkla... Önce herkese filmleri izleteceğiz, sonra da ifadelerini ekleyeceğiz
OnurB dedi: Forumdaki ifadelerin yeterli olduğunu düşünüyorum biraz daha matrix ve Star Wars ifadeleri gelebilir ama öyle fazla abartı olmamalı. Genişletmek için tıkla... Önce herkese filmleri izleteceğiz, sonra da ifadelerini ekleyeceğiz
mistunder Megapat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 88 28 Temmuz 2013 #13 Çok tehlikeli ifadeler çıkabilir, filmlerin konusuna dikkat etmek lazım.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2013 #14 İtiraf ediyorum Matrix'i küçükken izleyememiştim bir kaç sahne hatırlıyorum. Adamın göbeğine metal bir örümcek giriyordu orayı hatırladım. Seriyi izleyesimde yok değil.
İtiraf ediyorum Matrix'i küçükken izleyememiştim bir kaç sahne hatırlıyorum. Adamın göbeğine metal bir örümcek giriyordu orayı hatırladım. Seriyi izleyesimde yok değil.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2013 #15 Berkan ÖZGAN dedi: Forumlardaki tavırlar ,hakaret, küfür, vs kişinin gerçek dünyasındaki kalitesiz kişiliğini, karakterini bariz bir şekilde ortaya koyuyor. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum. Örneğin etmek geçiyor ile ediyorum arasında baya fark var...
Berkan ÖZGAN dedi: Forumlardaki tavırlar ,hakaret, küfür, vs kişinin gerçek dünyasındaki kalitesiz kişiliğini, karakterini bariz bir şekilde ortaya koyuyor. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum. Örneğin etmek geçiyor ile ediyorum arasında baya fark var...