Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 16 Aralık 2020 #21 Konuyu hortlatan yine ben oldum. Hoş geldin @Chloe Price
W Windows 110 Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 268 Yer İstanbul 16 Aralık 2020 #22 Konuyu yeni açılmış sandım, tam da şu an ki duruma uyuyordu.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 16 Aralık 2020 #23 Windows 110 dedi: Konuyu yeni açılmış sandım, tam da şu an ki duruma uyuyordu. Genişletmek için tıkla... Evet. Konuyu güncel tutalım arkadaşlar.
Windows 110 dedi: Konuyu yeni açılmış sandım, tam da şu an ki duruma uyuyordu. Genişletmek için tıkla... Evet. Konuyu güncel tutalım arkadaşlar.
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 16 Aralık 2020 #24 Ulan şu konuyu şimdi açmamız lazım. Konu sahibi hayatta olsaydı cevap yazardı rahmetli asırlar önce açmış konuyu.
Ulan şu konuyu şimdi açmamız lazım. Konu sahibi hayatta olsaydı cevap yazardı rahmetli asırlar önce açmış konuyu.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 16 Aralık 2020 #25 Güzel hortlatmışsınız, forumun ilk eleştiri konusu sanırım. Yıl 2012 ve daha Technopat ismi bile verilmemişti foruma, ismini hatırlamıyorum ama eski veritabanından aktarılmış bir konu sanırım.
Güzel hortlatmışsınız, forumun ilk eleştiri konusu sanırım. Yıl 2012 ve daha Technopat ismi bile verilmemişti foruma, ismini hatırlamıyorum ama eski veritabanından aktarılmış bir konu sanırım.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 16 Aralık 2020 #26 PesimistKafa dedi: Ulan şu konuyu şimdi açmamız lazım. Konu sahibi hayatta olsaydı cevap yazardı rahmetli asırlar önce açmış konuyu. Genişletmek için tıkla... Adamın öldüğünü nereden biliyorsunuz? Bu konuyu şimdi açsak moderatör gelir... Devamını anlatamam. Kokona Shiki dedi: Güzel hortlatmışsınız, forumun ilk eleştiri konusu sanırım. Genişletmek için tıkla... İroniyi güzel yerleştirmişsiniz. Bana ban atmayıp uyarı atan moderatöre buradan sevgiler.
PesimistKafa dedi: Ulan şu konuyu şimdi açmamız lazım. Konu sahibi hayatta olsaydı cevap yazardı rahmetli asırlar önce açmış konuyu. Genişletmek için tıkla... Adamın öldüğünü nereden biliyorsunuz? Bu konuyu şimdi açsak moderatör gelir... Devamını anlatamam. Kokona Shiki dedi: Güzel hortlatmışsınız, forumun ilk eleştiri konusu sanırım. Genişletmek için tıkla... İroniyi güzel yerleştirmişsiniz. Bana ban atmayıp uyarı atan moderatöre buradan sevgiler.
Iyaa Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #27 8 yıl önce yazılmış vay be
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 16 Aralık 2020 #28 Affansen dedi: Adamın öldüğünü nereden biliyorsunuz? Bu konuyu şimdi açsak moderatör gelir... Devamını anlatamam. Genişletmek için tıkla... Hocam uydurdum cevap yazmayınca. Zaten milattan önce açılmış konu. Tabii o zamanlar Technopat yeni kurulmuş. Halk yeni yeni alışıyor.
Affansen dedi: Adamın öldüğünü nereden biliyorsunuz? Bu konuyu şimdi açsak moderatör gelir... Devamını anlatamam. Genişletmek için tıkla... Hocam uydurdum cevap yazmayınca. Zaten milattan önce açılmış konu. Tabii o zamanlar Technopat yeni kurulmuş. Halk yeni yeni alışıyor.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 16 Aralık 2020 #29 Arkadaşlar 2 dakika öncesine kadar konuyu 5 sene öncesi zannediyordum. Karıştırmışım. 8 yıl olmuş. İyi hort bence. Benim durumum daha vahim.
Arkadaşlar 2 dakika öncesine kadar konuyu 5 sene öncesi zannediyordum. Karıştırmışım. 8 yıl olmuş. İyi hort bence. Benim durumum daha vahim.
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 16 Aralık 2020 #30 İyi ki hortlattık. Yapalım böyle arada iyi oluyor.