Eski hocalarımız yok, eskisi kadar bilgi paylaşımı yok, toxic insanlar çoğaldı, yönetim ekibi sorunları, açılan saçma konular falan. Forumun kalitesi bayağı düşmüş, artık eğlenceli değil. Siz ne düşünüyorsunuz?
Eski hocalarımız yok, eskisi kadar bilgi paylaşımı yok, toxic insanlar çoğaldı, yönetim ekibi sorunları, açılan saçma konular falan. Forumun kalitesi bayağı düşmüş, artık eğlenceli değil. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bilgili insanlar hâlâ duruyor ancak bilgisi olmayıp da sağdan soldan duyduklarını amansızca tekrarlayanlar daha fazla arttı. Neden savunduklarını/gömdüklerini kendileri de bilmiyorlar
Technopat Sosyal’e katıldığım günden beri Mizah ve Eğlence kategorisindeki yaş kitlesi düşük mesajlar, Güvenlik kategorisine günde 10 kez virüs konusu açan kişiler ve diğer forumlardan gelerek saçma sapan tartışma çıkartan kişiler dışında pek bir saçmalığa, kalitesizliğe denk gelmedim. Bu konuları ve kişileri görmezden gelebilirsiniz. Technopat Sosyal şu anda insanların bilgi alışverişi yaparak kendisini geliştirdiği ve istatiksel olarak bakıldığında Türkiye’nin en popüler forum sitesi denilebilecek bir kapasitede.