Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.456 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 4 Ağustos 2020 #11 Imgur, varsayılan olarak XenForo tarafından destekleniyor. Belki destek kaldırılıyordur, bilmiyorum. Ayrıca Imgur'a yüklenen resimler bende görünmüyor. Benim dışında görünmeyen birçok kişi daha var.
Imgur, varsayılan olarak XenForo tarafından destekleniyor. Belki destek kaldırılıyordur, bilmiyorum. Ayrıca Imgur'a yüklenen resimler bende görünmüyor. Benim dışında görünmeyen birçok kişi daha var.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 4 Ağustos 2020 #12 En azından bu yazının kaldırılması gerekiyor. Bilgim olsa diğer şekilde yüklerdim ama imgur destekli görünce öyle yükledim. Teşekkür ederim yanıtlar için.
En azından bu yazının kaldırılması gerekiyor. Bilgim olsa diğer şekilde yüklerdim ama imgur destekli görünce öyle yükledim. Teşekkür ederim yanıtlar için.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 4 Ağustos 2020 #13 O yazının kaldırılması lazım bence de. İmgur açılmıştı sanırım ama ben de göremiyorum nedense.