Mesaj sayısı artırmak ve gereksiz konuyu farklı potaya at. Forumda yenilikler konuyu açan arkadaş kusura bakmasın ama böyle bir konuya gerek var mı ya?
Ben aylardır bu forumdayım. Hiç bir zaman insanları oyalayacak gereksiz konular açmadım. Sana bir şey ispatlayacak değilim. Bilen bilir. Ayrıca bakıldığı zaman hangi konunun gereksiz olduğu anlaşılabiliyor.
Not: Hiç bir zaman hileyle oyun oynayıp egolarını tatmin etmeye çalışan birinden akıl alacak ta değilim.
Burak'ın açtığı konular LEVEL okur soruları. Kendim sorup kendim cevaplamamak için soruları Burak'a yolluyorum. O da konu açıyor. Akabinde ben hazır olan cevabı konuya yapıştırıyorum. Büyüyen her forumda konu sayısı artacaktır ama seviyesizlik adına bir şey gördüysen şikayet et (şikayet butonunu kullan yani).
Ve evet, bizim de büyümeye ihtiyacımız var zira masraflarımız var.
Adamlar Forumu evden yönetmiyor, ofisleri var elektrik, su, internet, öğle yemeği gibi birçok masraflar sahipler. Kopyala yapıştır yöntemi maalesef her forum için oluyor. Belirli zamanlarda (bende çok yaptım zamanında: D ).
Çok nadir kopyala/yapıştır yapıyoruz ki onları da zaten anlayabilirsiniz. onun dışında %90 orijinal. Zaten kopyala yapıştır olunca bunu mutlaka belirtiyoruz alıntı diye.
Bilgileri bir araya getirmek için işe yarar bir yöntem olsa da orijinal olmak yada kopyalayıp yapıştırılan bilgilere ekleme yapmak daha sağlıklı oluyor.
Forumda gereksiz konu yok. Herkes merak ettiği herşeyi sorabilir, forum bunun için var. Ben senin kötü amacın olmadığı düşüncesindeyim fakat bu konu çok gereksiz olmuş, isim vererek arkadaşı kırmışsın bence en kötüsüde o olmuş. Fani işler bunlar kalp kırmaya değmez.