Forum sitemi PWA yapılamıyor

tedolone

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Merhaba ben Flarum ile bir forum yaptım
askvortsov/flarum-pwa uzantısı ile ilgili çok garip bir sorun yaşıyorum. Uzantı, php flarum info komut çıktısında etkin olarak görünüyor (askvortsov-pwa v3.4.1), ancak CLI (komut satırı) komutları (php flarum list içinde) görünmüyor ve doğrudan çalıştıramıyorum (php flarum pwa:generate-vapid komutu bulunamadı hatası veriyor).

Sistem Bilgileri:
  • Flarum Sürümü: 1.8.10
  • PHP Sürümü: 8.1.2
  • PWA Uzantısı: askvortsov/flarum-pwa v3.4.1

Denenen Çözümler (ve sonuçları):
1. config.php dosyasında 'extensions' dizisi yoktu, manuel olarak ekledim ve PWA'yı etkin olarak işaretledim. (Dosya izinleri www-data için uygun.)
2. php flarum migrate komutu "Nothing to migrate" dedi.
3. php flarum cache:clear ve php flarum assets:publish komutlarını defalarca çalıştırdım.
4. composer dump-autoload -o komutunu çalıştırdım.
5. PWA uzantısını composer remove ile kaldırıp, tekrar composer require ile yükledim.
6. vendor klasörünü silip, composer install --no-dev komutuyla tüm Composer bağımlılıklarını yeniden kurdum.

Bu adımların hepsine rağmen sorun devam ediyor. Uzantı Flarum panelinde etkin görünüyor fakat CLI komutları bir türlü algılanmıyor.

Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eklenti bozuk Yakın tarihte paylaşan ve eklenti yapmayı düşünen arkadaşın linkini attım da bazıları yedirememiş silmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…