U umix353 Kilopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 243 6 Mart 2022 #11 die dedi: Söylediğim gibi kâr amacı gütmeyeceksen, kendi bilgisayarında, sunucunda çalıştıracaksan null bir şekilde çalıştırman sıkıntı olmaz. Çok önemli bir şey değilse de MyBB'de kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Güvenlik konusunda sıkıntı yaşar mıyım? ofiste kullanmayı planlıyorum sadece kendi yapımızdaki bilgisayarlar girecek eğitim içerikli olarak
die dedi: Söylediğim gibi kâr amacı gütmeyeceksen, kendi bilgisayarında, sunucunda çalıştıracaksan null bir şekilde çalıştırman sıkıntı olmaz. Çok önemli bir şey değilse de MyBB'de kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Güvenlik konusunda sıkıntı yaşar mıyım? ofiste kullanmayı planlıyorum sadece kendi yapımızdaki bilgisayarlar girecek eğitim içerikli olarak
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.093 Makaleler 1 Çözümler 46 6 Mart 2022 #12 umix353 dedi: Güvenlik konusunda sıkıntı yaşar mıyım? ofiste kullanmayı planlıyorum sadece kendi yapımızdaki bilgisayarlar girecek eğitim içerikli olarak Genişletmek için tıkla... Hayır güvenlik açısından bir sorun olmaz fakat enxf gibi sitelerden indir. Temiz olsun yani.
umix353 dedi: Güvenlik konusunda sıkıntı yaşar mıyım? ofiste kullanmayı planlıyorum sadece kendi yapımızdaki bilgisayarlar girecek eğitim içerikli olarak Genişletmek için tıkla... Hayır güvenlik açısından bir sorun olmaz fakat enxf gibi sitelerden indir. Temiz olsun yani.