Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Forum sitesi açtım, nasıl büyütebilirim?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 28 Ocak 2023 #2 Büyük YouTube kanallarına reklam vermeyi deneyebilirsiniz. Her ne kadar sağlam forum siteniz olsa da reklamsız bu iş olmaz.
Büyük YouTube kanallarına reklam vermeyi deneyebilirsiniz. Her ne kadar sağlam forum siteniz olsa da reklamsız bu iş olmaz.
josephkhanate Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Normal bir bilgisayar işte,iş gören Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2023 #3 Sitenizin adresini verebilirmisiniz merak ettim.
Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #4 josephkhanate dedi: Sitenizin adresini verebilirmisiniz merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bıraktım şuan site duruyor ama daha uğraşmıyorum.
josephkhanate dedi: Sitenizin adresini verebilirmisiniz merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bıraktım şuan site duruyor ama daha uğraşmıyorum.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #5 josephkhanate dedi: Sitenizin adresini verebilirmisiniz merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yasak öyle bir bilgi vermek.
josephkhanate dedi: Sitenizin adresini verebilirmisiniz merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yasak öyle bir bilgi vermek.
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 19 Haziran 2023 #6 Forumlar ölmüş artık devri kapanıyor söylediğin şeye bak. Millet artık muhabbet için giriyor. Teknoloji forumu açacaksan hiç açma alternatifler çok. Eğlence, siyaset, mizah v.s açarsan bir ihtimal.
Forumlar ölmüş artık devri kapanıyor söylediğin şeye bak. Millet artık muhabbet için giriyor. Teknoloji forumu açacaksan hiç açma alternatifler çok. Eğlence, siyaset, mizah v.s açarsan bir ihtimal.