Yazılıma para vermesen hosting ve alan adına vereceksin. Bu işte Free diye bir şey yok.
Ücretsiz bir şekilde kurmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Host olarak güzel hosting'den domain işlerini yapabilirsiniz oraya da bir wordpress teması yüklesen üzerinde oynayarak yapabilirsiniz ama ücretsiz diye bir şey yok elinizi cebinize atmanız lazım hocam.Ücretsiz bir şekilde kurmak istiyorum nasıl yapabilirim?
İnfinityfree adında bir site var. Ücretsiz(ama kalitesiz) bir alan adı da veriyorlar. Sitede ki panelden forum yazılımını seçip kurabilirsin.Ücretsiz bir şekilde kurmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Eğer ki imkanınız varsa XenForo kullanın bu sitede XenForo ile yapılmış.
Bedava isteyen biri için XenForo çok pahalı gelir hocam ayrıca halihazırda bir kullanıcınız yoksa gereksiz büyüklükte kapasitesi olan ama kullanmadığın bir forum olur.
1 gün siteni şak diye kapatıp 50$ ver de açalım diyen site değil mi bu? 20 yıldır çeşitli varyasyonları var piyasada.İnfinityfree adında bir site var. Ücretsiz(ama kalitesiz) bir alan adı da veriyorlar. Sitede ki panelden forum yazılımını seçip kurabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.