Forum sitesi nasıl yapılır?

Host olarak kendi bilgisayarlarımdan birisini kullanamaz mıyım?

Bilmem. Xenforo dışına pek olumlu bakamadım ya.

Html&css ve iyi seviyede JavaScript veya herahangi web Framework'ü biliyorsan 3-4 aya çıkarırsın. Detayınada bağlı sitenin.

Benimde bir zamanlar böyle bir proje fikrim vardı hatta admin panelinden herşey ayarlanabilecekti logo bile. Hatta çoğu şeyi yapmıştım ama formattan sonra yedek almayı unutunca gitti proje. Bende sinir oldum ve bir daha yapmadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlangıç için bu adamı izleyebilirsiniz. PHP temellerini öğrenirsiniz gerisini ise araştırarak vb. yaparsınız.

Beklentilerimi karşılamaz gibi duruyor. Ben yabancı kaynaklardan başlayacağım öğrenmeye W3Schools gibi.

Bilmem. Xenforo dışına pek olumlu bakamadım ya.
Baştan bir proje yapmak çok iyi bir fikir ama güvenlik açıklarını kapatmak vb. uzun sürecektir. Hazır kodları kullanınca her forum sitesiyle aynı oluyor.

Baştan bir proje yapmak çok iyi bir fikir ama güvenlik açıklarını kapatmak vb. uzun sürecektir. Hazır kodları kullanınca her forum sitesiyle aynı oluyor.
Ve tadı çıkmıyor hocam hazır yapınca. Yoksa hazır yapmayı ben de biliyorum yani... Benim yapacağım çok büyük proje. Gelir elde etme planım bile var şu an. Sadece forumu kurmam lazım.

Bu arada takipten çıkıyorum daha fazla yardım edemeyeceğim.

Kod mu yazmak istiyorsunuz yoksa hazır script kullanmak mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…