PHP Forum sitesi nasıl yapılır?

darkweeb

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Wep sitesi yapmak istiyorum ama ne nasıl yapılır bilmiyorum. Kod ile ücret ödeyerek de yapabilirim benim istediğim büyük web siteleri gibi site yapmak böyle Wix gibi sitelerde değil.

Kod ile yapacaksam nasıl yapacağım? Sadece arayüzü değil site komple yapmak istiyorum. Kod ile nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat gibi bir forumu kendi başınıza yazmanız mümkün değil. Yazsanız bile yıllarınızı alır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buna bakabilirsin.

Neden peki çok mu zor yoksa kodları yazmak mı

Benim istediğim kodlama ile sitenin her şeyini yapmak istiyorum hangi dil olursa olsun YouTube'da bakacağım

Verdiğin link açılmıyor XenForo da açılmıyor
Benim anlatmak istediğim ben kendi kodumu kendim yazacağım umarım yapabilirim site veya forumlard

Scriptine kadar kendin yazacaksan yazamazsın dürüst olayım.

https://www.phpbb.com/ buna bakabilirsin onun dışında XenForo öneririm.

An yardım almadan sadece arayüzü dıseoları var ben sitenin tüm detayları ile kod yapmak istiyorum
Örnek üye olmak için ücret alınsın
Parayı kendi tarafımda kontrol edeyim aliş satış yapılırsa üyelerin mesaj bakabileyim istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ücretli yapan varsa Yardımcı olur musun İrem satış diye site var 2 defa dolandırıldım o yüzden oradan yardım almak istemiyorum

Sen bu işlere yeni başladıysan forum gibi bir şey yapamazsın şu an. Sıfırdan yazman mümkün değil.

Ne yapabilirim yardımcı olur musun?

Hocam ilk önce normal bir kurs alın Udemy'den. Dilleri öğrenin böyle bir site yapmak için hangi dili öğrenmeliyim gibi bir araştırma yapmalısınız. Tak diye kodlar kafanıza yerleşmiyor ki.

Hocam ilk önce normal bir kurs alın Udemy'den. Dilleri öğrenin böyle bir site yapmak için hangi dili öğrenmeliyim gibi bir araştırma yapmalısınız. Tak diye kodlar kafanıza yerleşmiyor ki.
@darkweeb
Arkadaşın dediği gibi kolay değil. Yukarıda arkadaş php videosu göndermiş örneğin bu kod yetmiyor. html, css, javascript ve php ile bilmen gerekiyor. Benden tavsiye direkt olarak forum yapmak yerine basit bir şey yap. Mesela admin panelli bir şirket sayfası gibi. Önce kendini geliştirmeye çalış. Diyelim ki php ile kendini geliştirdin, o zaman da Laravel veya Codeigniter 4 gibi hazır framework (Hazır altyapılar) ile daha kolay bir site yapabilirsin. Bunlar şuanda aklıma gelenler.
Php ile devam edeceğim diyorsan Sadık Turan btk akademi üzerinde de eğitimi var, incelemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…