Forum sitesi yapmak

narzzz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Azerbaycan'da yasiyorum ve bu ulkede forum sitesi olmadigi icin ilk forum sitesini ben yapmak istiyorum, eger bana forum web sitesini nasıl olusturacagim konusunda dogru yon verirseniz memnun olurum.

Forum sitesi yapmak basittir. XenForo ile yapabilirsiniz. Önemli olan o forumu geliştirmek ve yönetmek.

Technopat Sosyal yönetimi oldukça iyi ve deneyimli. Sürekli geliştiriyorlar ve yönetiyorlar.
Yazılım bilgisiden çok insan gücüne ihtiyaç var kısacası.

Tek kişi ile doğal olarak yönetmek zor olacaktır.

Bunu tek yapmanız çok zor 3-5 tane arkadaşınızda olması gerek tabii tekde yapabilirsiniz.

Merhaba, ben Azerbaycan'da yasiyorum ve bu ulkede forum sitesi olmadigi icin ilk forum sitesini ben yapmak istiyorum, eger bana forum web sitesini nasıl olusturacagim konusunda dogru yon verirseniz memnun olurum.
MyBB ile ücretsiz olarak bir forum kurabilirsin.

Önce bir domain al, sonra sunucu kirala (ilk zamanlar hitin az olacağı için hosting de olabilir.), sonra forum scripti bul, siteyi kur, içerik gir, SEO çalışmaları yap, diğer sitelerde tanıtım yap. Hiçbir bilgin yoksa R10 gibi sitelerde ücretli kurulum işi yapanlar var.

Bunu tek yapmanız çok zor 3-5 tane arkadaşınızda olması gerek tabii tekde yapabilirsini

Forum sitesi yapmak basittir. XenForo ile yapabilirsiniz. Önemli olan o forumu geliştirmek ve yönetmek.

Technopat Sosyal yönetimi oldukça iyi ve deneyimli. Sürekli geliştiriyorlar ve yönetiyorlar.
Yazılım bilgisiden çok insan gücüne ihtiyaç var kısacası.

Tek kişi ile doğal olarak yönetmek zor olacaktır.

Peki sizce ne kadar sermaye lazim bana bu is icin?

Arkadaş çevresi olsa yeter tabii büyük bir forum için reklamlar sponslar falan gerekebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı