The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.546 Makaleler 49 Çözümler 12 31 Mayıs 2022 #161 T21 dedi: Zaten kadın tribi yememek için robot istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sophia diye insansı yapay zeka robot; anne olmak istiyor. Hiç kaçırma. Hatta AB'den vatandaslık aldı.
T21 dedi: Zaten kadın tribi yememek için robot istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sophia diye insansı yapay zeka robot; anne olmak istiyor. Hiç kaçırma. Hatta AB'den vatandaslık aldı.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2022 #162 Konu dışı, güvenlik, tarayıcı, oyun teknik destek, Valorant, Windows konularına yardımcı olabilirim.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #163 The Tribal Chief dedi: Sophia diye insansı yapay zeka robot; anne olmak istiyor. Hiç kaçırma. Hatta AB'den vatandaslık aldı. Genişletmek için tıkla... Bana hareket edebilen bir şey lazım ama konuşmasın.
The Tribal Chief dedi: Sophia diye insansı yapay zeka robot; anne olmak istiyor. Hiç kaçırma. Hatta AB'den vatandaslık aldı. Genişletmek için tıkla... Bana hareket edebilen bir şey lazım ama konuşmasın.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 1 Haziran 2022 #164 Elektronik ve İHA’lar hakkında, forumumuzdaki nadide Savunma Sanayi uzmanları kadar olmasa da çat pat bir şeyler biliyorum.
Elektronik ve İHA’lar hakkında, forumumuzdaki nadide Savunma Sanayi uzmanları kadar olmasa da çat pat bir şeyler biliyorum.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 1 Haziran 2022 #165 SideWinder dedi: Nadide Savunma Sanayi uzmanları. Genişletmek için tıkla... “Söylediklerin baştan aşağı yanlış, firmanın ne önemi var?” Hobi seviyesinde video oyun ve donanımları. Merak seviyesinde de savunma ürünleri. Bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz diyelim
SideWinder dedi: Nadide Savunma Sanayi uzmanları. Genişletmek için tıkla... “Söylediklerin baştan aşağı yanlış, firmanın ne önemi var?” Hobi seviyesinde video oyun ve donanımları. Merak seviyesinde de savunma ürünleri. Bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz diyelim
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 1 Haziran 2022 #166 360388 dedi: “Söylediklerin baştan aşağı yanlış, firmanın ne önemi var?” Genişletmek için tıkla... Anlamadım sanırım bu mesajı.
360388 dedi: “Söylediklerin baştan aşağı yanlış, firmanın ne önemi var?” Genişletmek için tıkla... Anlamadım sanırım bu mesajı.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 1 Haziran 2022 #167 SideWinder dedi: Anlamadım sanırım bu mesajı. Genişletmek için tıkla... Eurofighter desem anlarsınız herhalde.
SideWinder dedi: Anlamadım sanırım bu mesajı. Genişletmek için tıkla... Eurofighter desem anlarsınız herhalde.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 1 Haziran 2022 #168 360388 dedi: Eurofighter desem anlarsınız herhalde. Genişletmek için tıkla... Anladım şimdi. Ne diyebilirim, mesaj bile yazmadım devamında o konuya. Kendi kendilerine tartışıp dursunlar.
360388 dedi: Eurofighter desem anlarsınız herhalde. Genişletmek için tıkla... Anladım şimdi. Ne diyebilirim, mesaj bile yazmadım devamında o konuya. Kendi kendilerine tartışıp dursunlar.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 1 Haziran 2022 #169 @436077 Windows XP'den 10'a kadar bilmediğim şey yoktur.
Cengiz holding Picopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 228 1 Haziran 2022 #170 Sir Benjamin dedi: Canım yine sıkıldı bir daha buradayım Şimdi sizden istediğim, bazı forum üyelerini etiketleyip onların sizin gözünüzdeki uzmanlık alanlarını yazmanız. Hani kime hangi konuda güvendiğinizde sırtınız yere gelmez sizce bu forumda öyle düşünün. Ben başlayayım @Yener K.: Teknik destek, bilgisayar bileşenleri. @kino: Bilgisayar bileşenleri, RX 6600 XT @RPM: Özellikle PSU'lar başta olmak üzere bilgisayar bileşenleri. @LaMorte: Monitörler ve görüntüleme aygıtları. @erme: OC ve soğutma, bilgisayar bileşenleri. @Mansion : Kulaklıklar, bilgisayar bileşenleri. Sürprizbozan: Mizahşör uur @ırmakovski ve @bilgisayar noobu: Aşk Sürprizbozan: İkinci bir şey Beni de etiketleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ben neredeyim?
Sir Benjamin dedi: Canım yine sıkıldı bir daha buradayım Şimdi sizden istediğim, bazı forum üyelerini etiketleyip onların sizin gözünüzdeki uzmanlık alanlarını yazmanız. Hani kime hangi konuda güvendiğinizde sırtınız yere gelmez sizce bu forumda öyle düşünün. Ben başlayayım @Yener K.: Teknik destek, bilgisayar bileşenleri. @kino: Bilgisayar bileşenleri, RX 6600 XT @RPM: Özellikle PSU'lar başta olmak üzere bilgisayar bileşenleri. @LaMorte: Monitörler ve görüntüleme aygıtları. @erme: OC ve soğutma, bilgisayar bileşenleri. @Mansion : Kulaklıklar, bilgisayar bileşenleri. Sürprizbozan: Mizahşör uur @ırmakovski ve @bilgisayar noobu: Aşk Sürprizbozan: İkinci bir şey Beni de etiketleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ben neredeyim?