Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.798 Makaleler 8 Çözümler 244 Yer İstanbul 19 Mayıs 2021 #51 Eskiden yaptığınız hataları tekrarlamayarak başlayabilirsiniz.
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #52 Blacksidemre dedi: Eskiden yaptığınız hataları tekrarlamayarak başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben hata yapmam.
Blacksidemre dedi: Eskiden yaptığınız hataları tekrarlamayarak başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben hata yapmam.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.798 Makaleler 8 Çözümler 244 Yer İstanbul 19 Mayıs 2021 #53 Maotunq dedi: Ben hata yapmam. Genişletmek için tıkla... O zaman niye ana hesabınla gelmedin?
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #54 Blacksidemre dedi: O zaman niye ana hesabınla gelmedin? Genişletmek için tıkla... Kardeşim bizim ana hesabımız Maotunq'tur. Başka hesabım yok biz burada Technopat'ın bekası için buradayız.
Blacksidemre dedi: O zaman niye ana hesabınla gelmedin? Genişletmek için tıkla... Kardeşim bizim ana hesabımız Maotunq'tur. Başka hesabım yok biz burada Technopat'ın bekası için buradayız.
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 19 Mayıs 2021 #55 Maotunq dedi: Arkadaşlar foruma bildiğiniz gibi geri döndüm, tebrik mesajlarınızı alırım. Sizce ilk ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hayatındaki en büyük başarı buysa sekmeyi kapatıp bizi rahat bırakabilirsin. Sanarsın Recep Baltaş forumu bıraktı şimdi geri dönmüş.
Maotunq dedi: Arkadaşlar foruma bildiğiniz gibi geri döndüm, tebrik mesajlarınızı alırım. Sizce ilk ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hayatındaki en büyük başarı buysa sekmeyi kapatıp bizi rahat bırakabilirsin. Sanarsın Recep Baltaş forumu bıraktı şimdi geri dönmüş.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.798 Makaleler 8 Çözümler 244 Yer İstanbul 19 Mayıs 2021 #56 Maotunq dedi: Kardeşim bizim ana hesabımız Maotunq'tur. Başka hesabım yok biz burada Technopat'ın bekası için buradayız. Genişletmek için tıkla... Kardeşim seninle bekalı kalacaksa hiç kalmasın. Hoş gelmedin.
Maotunq dedi: Kardeşim bizim ana hesabımız Maotunq'tur. Başka hesabım yok biz burada Technopat'ın bekası için buradayız. Genişletmek için tıkla... Kardeşim seninle bekalı kalacaksa hiç kalmasın. Hoş gelmedin.
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #57 Rosselli dedi: Hayatındaki en büyük başarı buysa sekmeyi kapatıp bizi rahat bırakabilirsin. Sanarsın Recep Baltaş forumu bıraktı şimdi geri dönmüş. Genişletmek için tıkla... Kardeşim dün katıldığın için bizi bilmessin bizi bilen bilir.
Rosselli dedi: Hayatındaki en büyük başarı buysa sekmeyi kapatıp bizi rahat bırakabilirsin. Sanarsın Recep Baltaş forumu bıraktı şimdi geri dönmüş. Genişletmek için tıkla... Kardeşim dün katıldığın için bizi bilmessin bizi bilen bilir.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #58 Maotunq dedi: Ben hata yapmam. Genişletmek için tıkla... O zaman niye hatalarınız yüzünden banlandığınız ceza mesajlarını SS olarak attınız?
Maotunq dedi: Ben hata yapmam. Genişletmek için tıkla... O zaman niye hatalarınız yüzünden banlandığınız ceza mesajlarını SS olarak attınız?
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 19 Mayıs 2021 #59 Maotunq dedi: Kardeşim dün katıldığın için bizi bilmessin bizi bilen bilir. Genişletmek için tıkla... Evet dün katıldığım çok belli katılım tarihlerine bakılınca özellikle ya da sizin çoklu üyelik yüzünden sürekli hesaplarınız kapatıldığı için ben sizden sonra gözüküyorum. Barbar profil resmine göre faza iddialısın KARDEŞİM.
Maotunq dedi: Kardeşim dün katıldığın için bizi bilmessin bizi bilen bilir. Genişletmek için tıkla... Evet dün katıldığım çok belli katılım tarihlerine bakılınca özellikle ya da sizin çoklu üyelik yüzünden sürekli hesaplarınız kapatıldığı için ben sizden sonra gözüküyorum. Barbar profil resmine göre faza iddialısın KARDEŞİM.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #60 Konyalılardan uzak durabilirsin.