Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #61 Hamzz dedi: O zaman niye hatalarınız yüzünden banlandığınız ceza mesajlarını SS olarak attınız? Genişletmek için tıkla... Kıskandın mı? O bizim başarımız kardeşim. Rosselli dedi: Evet dün katıldığım çok belli katılım tarihlerine bakılınca özellikle ya da sizin çoklu üyelik yüzünden sürekli hesaplarınız kapatıldığı için ben sizden sonra gözüküyorum. Barbar profil resmine göre faza iddialısın kardeşim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben eski coc oyuncusuyum 12 Level belediye binam var. Arthur_Callahan dedi: Konyalılardan uzak durabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben kergitten uzak duruyorum ben rodokluyum.
Hamzz dedi: O zaman niye hatalarınız yüzünden banlandığınız ceza mesajlarını SS olarak attınız? Genişletmek için tıkla... Kıskandın mı? O bizim başarımız kardeşim. Rosselli dedi: Evet dün katıldığım çok belli katılım tarihlerine bakılınca özellikle ya da sizin çoklu üyelik yüzünden sürekli hesaplarınız kapatıldığı için ben sizden sonra gözüküyorum. Barbar profil resmine göre faza iddialısın kardeşim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben eski coc oyuncusuyum 12 Level belediye binam var. Arthur_Callahan dedi: Konyalılardan uzak durabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben kergitten uzak duruyorum ben rodokluyum.