Foruma ilk geldiğinizde ne yapıyordunuz?

• Konuyu başlatan Anıl Sezer
  • Başlangıç Tarihi
A

Anıl Sezer

Ziyaretçi
Foruma ilk girince ne yaptınız? Ben hala yeniyim böyle şeyler yapıyorum. Tüm forum benim bir türlü halledemediğim Windows 8 ile uğraşıyor. Seviyorum burayı hatta o kadar çok alıştım ki buraya Facebook'tan önce Technopat'ı açıyorum.

Ben ilk girdiğimde koltuğumda oturuyordum. Hala da oturuyorum

Chrome'a eklediğim Technopat Forum yer işaretine tıklayıp hemen sonra da etkinlik akışı yaparım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk baktığım mesajlarımla oynanmasını sevmediğimden sevgili kardeşim Burak (Burak Alkan) bir önceki mesajımı editlemişmi diye bakıyorum. Eğer editlemişsem hemen intikam alıp ben editliyorum ve Burak Alkan yazısını siliyorum Sadistçe ama bunu seviyorum yapıyorum. Burak Alkana selam işleme devam

Ben ilk geldiğimde eklemeyi unuttum 3 mesaj vardı. 1'i aklımda Türkçe konulu bir mesajdı. Forumda Türkçe'ye dikkat ediniz diyormuş. Tabi mesajı okumadan etkinlik akışına daldım. Mesajı ise 3. mesajımda 7 gün ceza alınca okudum. Sonra 2 gün çektim cezamı acıdılar sonra.

Hal domatesi gibi sorulursa elbette farklı yanıtlar çıkacaktır

Sıralama burada var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…