A Anıl Sezer Ziyaretçi 8 Nisan 2013 #11 Mr_YAMYAM dedi: Hal domatesi gibi sorulursa elbette farklı yanıtlar çıkacaktır Sıralama burada var zaten Genişletmek için tıkla... Abi Gamyun mu orası?
Mr_YAMYAM dedi: Hal domatesi gibi sorulursa elbette farklı yanıtlar çıkacaktır Sıralama burada var zaten Genişletmek için tıkla... Abi Gamyun mu orası?
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 8 Nisan 2013 #12 Anilsezer28 dedi: Abi Gamyun mu orası? Genişletmek için tıkla... Hee. Orda da YAMYAM olaraktan nam saldım Sen de buradaysan beni görebilirsin.
Anilsezer28 dedi: Abi Gamyun mu orası? Genişletmek için tıkla... Hee. Orda da YAMYAM olaraktan nam saldım Sen de buradaysan beni görebilirsin.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 8 Nisan 2013 #13 Mr_YAMYAM dedi: Hee. Orda da YAMYAM olaraktan nam saldım Sen de buradaysan beni görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Abi ben sadece yazın gamyun'dayım. O da oynıyacak oyun kalmadığında okey bilardo falan. Gelirim bir ara ama.
Mr_YAMYAM dedi: Hee. Orda da YAMYAM olaraktan nam saldım Sen de buradaysan beni görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Abi ben sadece yazın gamyun'dayım. O da oynıyacak oyun kalmadığında okey bilardo falan. Gelirim bir ara ama.
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 8 Nisan 2013 #14 Anilsezer28 dedi: Abi ben sadece yazın gamyun'dayım. O da oynıyacak oyun kalmadığında okey bilardo falan. Gelirim bir ara ama. Genişletmek için tıkla... Technopat'ın yüzkarası senii Sadece okey, bilardo falan mı oynuyorsun. İnsan daha asil bi oyun oynar yahu. Satranç, briç, king. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2013
Anilsezer28 dedi: Abi ben sadece yazın gamyun'dayım. O da oynıyacak oyun kalmadığında okey bilardo falan. Gelirim bir ara ama. Genişletmek için tıkla... Technopat'ın yüzkarası senii Sadece okey, bilardo falan mı oynuyorsun. İnsan daha asil bi oyun oynar yahu. Satranç, briç, king.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 8 Nisan 2013 #15 Mr_YAMYAM dedi: Hee. Orda da YAMYAM olaraktan nam saldım Sen de buradaysan beni görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Google'a mr_yamyam yazdım, heryerde üyeliğin var. Onur abi
Mr_YAMYAM dedi: Hee. Orda da YAMYAM olaraktan nam saldım Sen de buradaysan beni görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Google'a mr_yamyam yazdım, heryerde üyeliğin var. Onur abi
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 8 Nisan 2013 #16 uzalan dedi: Google'a mr_yamyam yazdım, heryerde üyeliğin var. Onur abi Genişletmek için tıkla... Yahu diğer yerlerdeki üyeliğimi silmemişler mi. Moderatörlere silin dilekçesi göndermiştim.
uzalan dedi: Google'a mr_yamyam yazdım, heryerde üyeliğin var. Onur abi Genişletmek için tıkla... Yahu diğer yerlerdeki üyeliğimi silmemişler mi. Moderatörlere silin dilekçesi göndermiştim.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 8 Nisan 2013 #17 Mr_YAMYAM dedi: Yahu diğer yerlerdeki üyeliğimi silmemişler mi. Moderatörlere silin dilekçesi göndermiştim. Genişletmek için tıkla... Seni silmek kolaymı Onur abi soyadını da bulmuştum ama unuttum, dikkat et çok yakınındayım
Mr_YAMYAM dedi: Yahu diğer yerlerdeki üyeliğimi silmemişler mi. Moderatörlere silin dilekçesi göndermiştim. Genişletmek için tıkla... Seni silmek kolaymı Onur abi soyadını da bulmuştum ama unuttum, dikkat et çok yakınındayım
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 8 Nisan 2013 #18 uzalan dedi: Seni silmek kolaymı Onur abi soyadını da bulmuştum ama unuttum, dikkat et çok yakınındayım Genişletmek için tıkla... Mekan olarak mı yakınımdasın. Gelsen de sana müzik setimi göstersem
uzalan dedi: Seni silmek kolaymı Onur abi soyadını da bulmuştum ama unuttum, dikkat et çok yakınındayım Genişletmek için tıkla... Mekan olarak mı yakınımdasın. Gelsen de sana müzik setimi göstersem
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 8 Nisan 2013 #19 Mekan olarak yakın olsam emin ol şimdiye kadar yüz kere gelmiştim ama aramızda uzun mesafe var. Araştırdım ya o şekilde yaklaşıyorum demek istedim
Mekan olarak yakın olsam emin ol şimdiye kadar yüz kere gelmiştim ama aramızda uzun mesafe var. Araştırdım ya o şekilde yaklaşıyorum demek istedim
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 8 Nisan 2013 #20 Foruma ilk geldiğimde tek yaptığım konulara bakmaktı. Ancak bir süre sonra sadece bakmak yerine yardımda etmeye başladım. Hala da öyle devam ediyor.
Foruma ilk geldiğimde tek yaptığım konulara bakmaktı. Ancak bir süre sonra sadece bakmak yerine yardımda etmeye başladım. Hala da öyle devam ediyor.