mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2013 #21 Foruma sadece konu açma amaçlı gelmiştim sonra soru cevaplamaya başladım sonra mod oldum ve başladım yanlış Türkçeleri duzeltmeye.
Foruma sadece konu açma amaçlı gelmiştim sonra soru cevaplamaya başladım sonra mod oldum ve başladım yanlış Türkçeleri duzeltmeye.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 8 Nisan 2013 #22 Mr_YAMYAM dedi: Technopat'ın yüzkarası senii Sadece okey, bilardo falan mı oynuyorsun. İnsan daha asil bi oyun oynar yahu. Satranç, briç, king. Genişletmek için tıkla... Abi ayıp ediyorsun arada pişti de oynuyorum. Onun dışında banko,101,Kelime oyunları,tavla oynuyorum. Favorim tavla ama.
Mr_YAMYAM dedi: Technopat'ın yüzkarası senii Sadece okey, bilardo falan mı oynuyorsun. İnsan daha asil bi oyun oynar yahu. Satranç, briç, king. Genişletmek için tıkla... Abi ayıp ediyorsun arada pişti de oynuyorum. Onun dışında banko,101,Kelime oyunları,tavla oynuyorum. Favorim tavla ama.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 8 Nisan 2013 #23 Önceden Tec yazmadan otomatik çıkıyordu. Artık Chrom'u açmadan otomatik Technopat açılıyor. Alğştı artık bilgisayar.
Önceden Tec yazmadan otomatik çıkıyordu. Artık Chrom'u açmadan otomatik Technopat açılıyor. Alğştı artık bilgisayar.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2013 #24 Forumda ben yokken yazılmış mesajlara bakıyorum. Gerekirse konuya cevap yazıyorum.
mertali121 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #25 Selam