son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2013 #1 Merhaba arkadaşlar foruma az önce neler oldu? Ben giriş yapamadım.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 3 Şubat 2013 #2 Uzun bir süre kapalı kaldık. Wordpress tarafında ana sayfa tasarımımızı yeniliyoruz. .htaccess dosyasında bir sorun olmuş ve çok geç fark ettik. Bu yüzden /forum linki çalışmadı. Sunucumuzda da CentOS'in eski 5.8 sürümü var. Çok yakın zamanda: Ana sayfa tasarımını tamamen değiştirip, vBulletin 5 çıkınca forumu vBulletin 5 Connect'e güncelleyip, Sunucuyu CentOS 6.3 ile Php 5.4'e güncelleyeceğiz.
Uzun bir süre kapalı kaldık. Wordpress tarafında ana sayfa tasarımımızı yeniliyoruz. .htaccess dosyasında bir sorun olmuş ve çok geç fark ettik. Bu yüzden /forum linki çalışmadı. Sunucumuzda da CentOS'in eski 5.8 sürümü var. Çok yakın zamanda: Ana sayfa tasarımını tamamen değiştirip, vBulletin 5 çıkınca forumu vBulletin 5 Connect'e güncelleyip, Sunucuyu CentOS 6.3 ile Php 5.4'e güncelleyeceğiz.
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 3 Şubat 2013 #3 Şuan VPN kullanmadan foruma giriş yapamıyorum. Sayfa yüklenmiyor. Nedenini hala çözemedim.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2013 #4 Anasayfa tasarımı daha önce de dediğim gibi pek iyi değil. Umarım göze hitap eden, her şeyin bulunabileceği güzel bir görünüme sahip olur.
Anasayfa tasarımı daha önce de dediğim gibi pek iyi değil. Umarım göze hitap eden, her şeyin bulunabileceği güzel bir görünüme sahip olur.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2013 #5 Forumun rengi değişebiliyor mu ? Mavi renginden artık bıktım
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2013 #6 Türkiye Simulasyon Oyunları Merkezi Torrent Film indir - Torrent Dizi indir - TR Dublaj Film - HD Torrent Bu sitedeki gibi tema rengini biz seçelim... Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2013
Türkiye Simulasyon Oyunları Merkezi Torrent Film indir - Torrent Dizi indir - TR Dublaj Film - HD Torrent Bu sitedeki gibi tema rengini biz seçelim...
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 3 Şubat 2013 #7 Hepsini yapacağız arkadaşlar. Çok fazla sorunla boğuşuyoruz. Geçtiğimiz günlerde ziyaretçi rekoru kırdık bu arada.
Hepsini yapacağız arkadaşlar. Çok fazla sorunla boğuşuyoruz. Geçtiğimiz günlerde ziyaretçi rekoru kırdık bu arada.