uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 18 Mart 2013 #12 BilgisayarKurdu dedi: Pardonda espriyi anlayamadım Bir anlatırsan Genişletmek için tıkla... Üye olup gelmeyenlere atıfta bununmuş arkadaş... Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2013
BilgisayarKurdu dedi: Pardonda espriyi anlayamadım Bir anlatırsan Genişletmek için tıkla... Üye olup gelmeyenlere atıfta bununmuş arkadaş...
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 18 Mart 2013 #13 CASSER dedi: Diğer bazı forumlarda linkleri görmek için üye olun yazar. Hadi burada öylede bir saçmalıkta yok neden üye olup kaçmışlar anlamış değilim Genişletmek için tıkla... Hala var dimi o forumlardan Zihniyet değişmedi gitti...
CASSER dedi: Diğer bazı forumlarda linkleri görmek için üye olun yazar. Hadi burada öylede bir saçmalıkta yok neden üye olup kaçmışlar anlamış değilim Genişletmek için tıkla... Hala var dimi o forumlardan Zihniyet değişmedi gitti...
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 19 Mart 2013 #14 Aynen ya çok sinir olurdum. Bir iş için bir dosya indireceğim şak üye olunuz. Birde linkler falan uçmuş oluyor. Gelde sinirlenme.
Aynen ya çok sinir olurdum. Bir iş için bir dosya indireceğim şak üye olunuz. Birde linkler falan uçmuş oluyor. Gelde sinirlenme.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 19 Mart 2013 #15 BilgisayarKurdu dedi: Aynen ya çok sinir olurdum. Bir iş için bir dosya indireceğim şak üye olunuz. Birde linkler falan uçmuş oluyor. Gelde sinirlenme. Genişletmek için tıkla... Yalan yok, ben sağlam küfür ediyorum. Üye açlığından başka birşey değil...
BilgisayarKurdu dedi: Aynen ya çok sinir olurdum. Bir iş için bir dosya indireceğim şak üye olunuz. Birde linkler falan uçmuş oluyor. Gelde sinirlenme. Genişletmek için tıkla... Yalan yok, ben sağlam küfür ediyorum. Üye açlığından başka birşey değil...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Mart 2013 #16 O siteler hiçbir zaman bir yere gelemezler. Adminleri R10 gibi webmaster çöplüklerinde takılıp link takası yapar ancak
O siteler hiçbir zaman bir yere gelemezler. Adminleri R10 gibi webmaster çöplüklerinde takılıp link takası yapar ancak
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.838 Makaleler 2 Çözümler 28 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 19 Mart 2013 #17 Bir kısmı Sleeper Agent sanırım