Forumda AK Troller var mı?

Sıkıldım su muhabbetlerden. Adamlar bırakın paralarını kazansin. Ekmek zor kazanılmıyor.(!)

Açtığım konularda bulabilirsiniz. 1 tanesini kendi ellerimle banlattım

Konuyu açalı çok olmuş fakat ekleme yapmak istiyorum. Şu deprem konularında bile bolca Ak Troll var. Allah hepsinin belasını versin. Nasıl bir para alıyorlarsa insanların canını bile önemsemiyor hâla bize doğrusunu bildiğimiz yalanları savunuyorlar.

Her insanın fanatiği vardır. O fanatikler beni radikalleştiriyor. AKP'nin fanatikleri de diğer parti fanatikleri de benim için kötü. Her insan troll olmamalı bence.

Lozan bitecek diyen dayılar daha sıkıntı. Forumda var bir sürü ak troll ama belli etmiyorlar.

Troll dediğimiz kişiler fanatiğin ötesinde. Para alıyorlar veya çıkarları var.

Doğru diyorsun. Para almanın ötesinde siyasi parti üyeleridir onlar. Ben ama desteklediğim siyasi partinin trolü olamam.

Troll dediğimiz kişiler fanatiğin ötesinde. Para alıyorlar veya çıkarları var.
Aha Özkan denilen bir Aktroll vardı. Kendisi suç işlemişti.

Son düzenleme:
Bir lağımcı bütün pisliğin içine girsede evine "temiz" ekmek götürür. Bir hayat kadını bile koşullar yüzünden bu yola düşmüş, çocuğuna bakabilmek için bunu yapıyor olabilir. Ama aktrollerin hiç bahanesi yok. Dünyanın en sefil ve rezil yaratıkları.

Şöyle güzel bir olay başıma geldi; Birkaç sene önce Facebook'ta bir konuda Tayyible ilgili birşey yazdım ve oradaki trollerden biri beni CIMER'e bildirdiğini söyledi. Adı gerçek değil tabi. Neyse dava oldu ben beraat aldım. Sonra UYAP'tan can sıkıntısından dosyaları incelerken beni ihbar eden trolün şikayet eden kısmında adı soyadı ve tam adresinin yazdığını gördüm Bundan sonrası seçimlerden sonra "gelişecek"...

Sanırım Troller her yerde ve maaş alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…