Forumda aşırı ileri siyaset yapılmasın

Anlamıyorum, gerçekleri duymak zorunuzamı gidiyor, şahsen ben siyaset yapanları görünce seviniyorum şükür ki bazıları içinde olduğumuz durumun farkında diye ama bir yönden haklısınız bazı çomarlar gelip ortalığı karıştırıp gidiyor.

E hükümet suçlu çünkü. Ben mi batırdım ekonomiyi? Hükümet batırdı.

Doğruyu söylüyor adam işte. Ekran kartının neden pahalı olduğunu ve neden almamasını ya da almasını belirtmiş.

Dostum ekonomi kötü anladık her konuya sıkıştırmalarına gerek yok kimisi hükümeti destekler kimisi desteklemez, ekran kartı konusunda siyasetin ne işi var?

Dostum ekonomi kötü anladık her konuya sıkıştırmalarına gerek yok kimisi hükümeti destekler kimisi desteklemez, ekran kartı konusunda siyasetin ne işi var?

Yani bu kadar batıyorsa raporla. Ben bir şey olacağını düşünmüyorum ama raporla geç takma yani.

Adam ekran kartı alamıyorum diye konu açınca ne diyeceğiz başka? Söyle de bilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…