Forumda aşırı ileri siyaset yapılmasın

Yorumların yarısı okumadan düşünmeden yazılmış cidden yazık. Kimseye cevap vermiyorum.

Belki sen yanlış düşündüğün için bu kadar karşıt düşünce vardır. Hatayı kendinde aramaktansa başkalarını yanlış görmek daha kolay geliyor tabii.

Dostum ekonomi kötü anladık her konuya sıkıştırmalarına gerek yok kimisi hükümeti destekler kimisi desteklemez, ekran kartı konusunda siyasetin ne işi var?

Pöeğ ekran kartı ile siyasetin hiçbir alakası yok mu cidden, siyasetin ne olduğuna bak da gel, ben bu ülkede vergimi mistiyle vererek yaşıyorsam, ekran kartı vb. hakkındaki görüşümüde yazarım.

Yakında meclisi de arar bu siyaset yapmayın diye kahvede siyaset yapanları da yaş odunla kovalar.

Konuda da ben kural çerçevesinde yerli yersiz yapılıyor dedim tepki göstermenize gerek yoktu.
Konunun kitlenmesi çözüm olmuyor bazen.
Aslında sırf tartıştığım bir konuda konu kilitlendi diye duvarı yumruklamıştım. En heyecanlı yerinde kitliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…