FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 20 Nisan 2019 #31 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 10 Nisan 2023 #32 Temha dedi: Soru biraz garip. Konu teknoloji olunca genelde bayanlar daha az oluyor, forumda yaklaşık 4 senedir varım ve sadece bir (1) kere bayan birisinin PC toplama konusunu açtığını gördüm, tanıdığınız var mı yoksa 222K üye hepsi erkek mi Genişletmek için tıkla... 222K erkek, kardeş kardeş birbirine yardım ediyor. Bunda büyük dayanışmamı var be .
Temha dedi: Soru biraz garip. Konu teknoloji olunca genelde bayanlar daha az oluyor, forumda yaklaşık 4 senedir varım ve sadece bir (1) kere bayan birisinin PC toplama konusunu açtığını gördüm, tanıdığınız var mı yoksa 222K üye hepsi erkek mi Genişletmek için tıkla... 222K erkek, kardeş kardeş birbirine yardım ediyor. Bunda büyük dayanışmamı var be .