Üstat iyi akşamlar, biliyorum böyle şeyleri sevmiyorsun. Başka konu altına başka mesaj. Ama forumda biri Atatürk'e hakaret etti. Çok kanıma dokundu. Hemen raporladım ama sanırım online mod yoktu o mesaj orada 20 dakika kadar kaldı. Daha sonra yazdığı mesaj silindi ama üyenin akıbetini öğrenemedim. Raporlama sistemi üzerinden sonucu sordum ama cevap verilmedi. Bunun üzerine bir konu açtım ama onaylanmadı. Onaylanmayan konularımızı sisteminiz üzerinden görebiliyorsanız okuyarak konuya vakıf olabilirsin. Sadece sonucu merak ettim.
@LOTR Manyağı Mustafa Kemal Atatürk'e küfür edebilecek karaktere sahip olmayan onursuz kişiler bulunuyor. Kısa zamanda nesilleri tükenirse daha parlak bir gelecek bizi bekliyor olacaktır. Bir kişi Mustafa Kemal Atatürk'e karşı ilgili olmayabilir. Sevmez, fikirlerine karşıtlığı olabilir. Ama asla saygısızlık yapamaz.
@333365 hocam ben seviyorum. Ama işte bazı kişilerin aileleri yanlış anlatıyor ,yanlış yönlendiriyor ve çocukta Atatürk'e karşı bir sevgisizlik olabiliyor. Eğitim ailede başlar diye bir söz var. Çok doğru bir söz diyebilirim.
Bir insanı sevmek zorunda değil kimse. Aslında saygı da kazanılan bir şeydir eğer kişi o şahısta saygı duymasını gerektiren bir şey görmüyorsa saygı da duymaz. Ama forumda böyle şeyler yapmayın be kardeşim.
@Joey BadaSSs, hocam evet bir kişi birini sevmek zorunda değil. Ancak Atatürk'ü sevmek zorunda, sonuçta ülkemizi kuran insan. Sevmemek için bir sebep olmamalı.