Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 30 Ekim 2021 #21 Mehmet Akif T dedi: Benim bildiğim maaşsız, gönüllü. Genişletmek için tıkla... Ücret alıyorlar ama sembolik denilecek bir miktar. Öğrenciysen 2-3 gün mutlu eder harçlık olarak. Jira dedi: Var öyle dedeler. Genişletmek için tıkla... Ayıp ediyorsun diyeceğim de sakallarımdaki beyazlara bakınca hüzünlenip uzaklara dalıyorum. Saçlarda beyazlık olmaması enteresan.
Mehmet Akif T dedi: Benim bildiğim maaşsız, gönüllü. Genişletmek için tıkla... Ücret alıyorlar ama sembolik denilecek bir miktar. Öğrenciysen 2-3 gün mutlu eder harçlık olarak. Jira dedi: Var öyle dedeler. Genişletmek için tıkla... Ayıp ediyorsun diyeceğim de sakallarımdaki beyazlara bakınca hüzünlenip uzaklara dalıyorum. Saçlarda beyazlık olmaması enteresan.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #22 LOTR Manyağı dedi: Kedi değil ben otuzum Genişletmek için tıkla... Kedi paylaşmışsın ona ithafen dedim, kedilerin o kadar yaşamadığını biliyoruz. Bunu da bana açıkladın ya. Yararsız Üye dedi: Saçlarda beyazlık olmaması enteresan. Genişletmek için tıkla... Kendini Dede Korkut sanma. Yaşını biliyorum, söyletme şimdi.
LOTR Manyağı dedi: Kedi değil ben otuzum Genişletmek için tıkla... Kedi paylaşmışsın ona ithafen dedim, kedilerin o kadar yaşamadığını biliyoruz. Bunu da bana açıkladın ya. Yararsız Üye dedi: Saçlarda beyazlık olmaması enteresan. Genişletmek için tıkla... Kendini Dede Korkut sanma. Yaşını biliyorum, söyletme şimdi.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 30 Ekim 2021 #23 BERWAR dedi: Kendini Dede Korkut sanma. Yaşını biliyorum, söyletme şimdi. Genişletmek için tıkla... Bir orta yaş bunalımına da sokmuyorsun insanı... Gerçi orta yaşa da birkaç yıl var ama çaktırma.
BERWAR dedi: Kendini Dede Korkut sanma. Yaşını biliyorum, söyletme şimdi. Genişletmek için tıkla... Bir orta yaş bunalımına da sokmuyorsun insanı... Gerçi orta yaşa da birkaç yıl var ama çaktırma.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 30 Ekim 2021 #24 Yararsız Üye dedi: Bir orta yaş bunalımına da sokmuyorsun insanı... Gerçi orta yaşa da birkaç yıl var ama çaktırma. Genişletmek için tıkla... Bunalıma gireceği için bunalıma gireni de ilk defa gördüm.
Yararsız Üye dedi: Bir orta yaş bunalımına da sokmuyorsun insanı... Gerçi orta yaşa da birkaç yıl var ama çaktırma. Genişletmek için tıkla... Bunalıma gireceği için bunalıma gireni de ilk defa gördüm.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 30 Ekim 2021 #25 13 Ağustos 1981 doğumluyum. 40 yaşıma girdim
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 501 Çözümler 2 30 Ekim 2021 #26 Forumların geçmişi birkaç seneye dayanmıyor tabii ki yaşı büyükler vardır. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2021
A Arkrune Femtopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #27 464718 dedi: Merhabalar. Merak ediyorum forumda çocuk sahibi veya 30 yaşlarında kişiler var mı? Genişletmek için tıkla... O kadar fazla büyük insan yoktur tahminimce. Çünkü okul saatlerinde forum neredeyse bomboş. Ben ise 25 yaşındayım. 2009 - 2010 yıllarında Forumcuyuz da yöneticilik yaptım. Hatırlayan varsa o siteyi. Son düzenleme: 30 Ekim 2021
464718 dedi: Merhabalar. Merak ediyorum forumda çocuk sahibi veya 30 yaşlarında kişiler var mı? Genişletmek için tıkla... O kadar fazla büyük insan yoktur tahminimce. Çünkü okul saatlerinde forum neredeyse bomboş. Ben ise 25 yaşındayım. 2009 - 2010 yıllarında Forumcuyuz da yöneticilik yaptım. Hatırlayan varsa o siteyi.
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #28 @FrontPage. zamanında Forum TR'nin buluşma etkinliklerine katıldığını yazmıştı diye hatırlıyorum. Büyüktür muhtemelen.
@FrontPage. zamanında Forum TR'nin buluşma etkinliklerine katıldığını yazmıştı diye hatırlıyorum. Büyüktür muhtemelen.
C clay camel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #29 Yok öyle bir şey hep çoluk çocuk ( ihtiyarlara yer yok ) . ihtiyarlara yer yok - Google'da Ara Son düzenleme: 30 Ekim 2021
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Ekim 2021 #30 Yararsız Üye dedi: Ayıp ediyorsun diyeceğim de sakallarımdaki beyazlara bakınca hüzünlenip uzaklara dalıyorum. Saçlarda beyazlık olmaması enteresan. Genişletmek için tıkla... Ahahah sana teselli vereyim o zaman. Çene tarafı kolay beyazlar, üzülme
Yararsız Üye dedi: Ayıp ediyorsun diyeceğim de sakallarımdaki beyazlara bakınca hüzünlenip uzaklara dalıyorum. Saçlarda beyazlık olmaması enteresan. Genişletmek için tıkla... Ahahah sana teselli vereyim o zaman. Çene tarafı kolay beyazlar, üzülme