FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 9 Aralık 2021 #51 UserHakan dedi: Niye bu kadar dert ettin ki? Genişletmek için tıkla... Çünkü okuduğumu anlayamamaktan sıkıldım.
UserHakan dedi: Niye bu kadar dert ettin ki? Genişletmek için tıkla... Çünkü okuduğumu anlayamamaktan sıkıldım.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 9 Aralık 2021 #52 NotLikeThis dedi: @Dr. IssacKleiner Bu kelime genellikle TDK'nin şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı TDK'nin şeklinde olmalıdır. TDK'nin (yanlış kullanım)TDK'nin ✓ (Doğru kullanım)Cümle içinde örnek doğru kullanımı:TDK'nin kelime anlamını öğrenmemde ki yardımı çok. Kaynak: Sen de TDK'ye Göre Doğru Yazılışı - Sen de Doğru Yazımı Nasıldır? Genişletmek için tıkla... Çözmeye çalışıyorum ama ikisi de aynı şey değil mi?
NotLikeThis dedi: @Dr. IssacKleiner Bu kelime genellikle TDK'nin şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı TDK'nin şeklinde olmalıdır. TDK'nin (yanlış kullanım)TDK'nin ✓ (Doğru kullanım)Cümle içinde örnek doğru kullanımı:TDK'nin kelime anlamını öğrenmemde ki yardımı çok. Kaynak: Sen de TDK'ye Göre Doğru Yazılışı - Sen de Doğru Yazımı Nasıldır? Genişletmek için tıkla... Çözmeye çalışıyorum ama ikisi de aynı şey değil mi?
NotLikeThis Nanopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 667 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2021 #53 UserHakan dedi: Çözmeye çalışıyorum ama ikisi de aynı şey değil mi? Genişletmek için tıkla... K'nin, (Ka) şeklinde okunması yanlış, (Ke) şeklinde okunur.
UserHakan dedi: Çözmeye çalışıyorum ama ikisi de aynı şey değil mi? Genişletmek için tıkla... K'nin, (Ka) şeklinde okunması yanlış, (Ke) şeklinde okunur.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 9 Aralık 2021 #54 NotLikeThis dedi: @Dr. ıssackleiner. Bu kelime genellikle TDK'nin şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı TDK'nin şeklinde olmalıdır. TDK'nin (yanlış kullanım)TDK'nin ✓ (doğru kullanım)cümle içinde örnek doğru kullanımı:TDK'nin kelime anlamını öğrenmemde ki yardımı çok. Kaynak: Sen de TDK'ye Göre Doğru Yazılışı - Sen de Doğru Yazımı Nasıldır? Genişletmek için tıkla... Tamam ama okurken tedeka'nın diyoruz mesela Türk Dil Kurumu'nın demiyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2021
NotLikeThis dedi: @Dr. ıssackleiner. Bu kelime genellikle TDK'nin şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı TDK'nin şeklinde olmalıdır. TDK'nin (yanlış kullanım)TDK'nin ✓ (doğru kullanım)cümle içinde örnek doğru kullanımı:TDK'nin kelime anlamını öğrenmemde ki yardımı çok. Kaynak: Sen de TDK'ye Göre Doğru Yazılışı - Sen de Doğru Yazımı Nasıldır? Genişletmek için tıkla... Tamam ama okurken tedeka'nın diyoruz mesela Türk Dil Kurumu'nın demiyoruz.
NotLikeThis Nanopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 667 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2021 #55 Silinen üye dedi: Tamam ama okurken tedeka'nın diyoruz mesela Türk Dil Kurumu'nın demiyoruz. Genişletmek için tıkla... "Tedekenin" diye okuyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2021
Silinen üye dedi: Tamam ama okurken tedeka'nın diyoruz mesela Türk Dil Kurumu'nın demiyoruz. Genişletmek için tıkla... "Tedekenin" diye okuyorsun.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 9 Aralık 2021 #56 NotLikeThis dedi: (Tedekenin) diye okuyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet hocam Türkçe bayağı zor, bırakalım burada beynimiz yanacak. :d Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2021
NotLikeThis dedi: (Tedekenin) diye okuyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet hocam Türkçe bayağı zor, bırakalım burada beynimiz yanacak. :d
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #57 iAlp03 dedi: Virgül kullanımı cümleden cümleye değişiyor nasıl öyle bir algoritma yapacaklar ki? Genişletmek için tıkla... Cidden mi?
iAlp03 dedi: Virgül kullanımı cümleden cümleye değişiyor nasıl öyle bir algoritma yapacaklar ki? Genişletmek için tıkla... Cidden mi?
iAlp03 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 734 Çözümler 3 10 Aralık 2021 #58 LerFly dedi: Cidden mi? Genişletmek için tıkla... Aynen.
4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 10 Aralık 2021 #59 FurkannC dedi: Kendisini yaklaşık 15 kere raporlamışımdır son 1-2 hafta içinde, ancak hala virgül hataları yaparak mesaj yazıyor. Ne diyebilirim ki? Genişletmek için tıkla... Ben mi hocam?
FurkannC dedi: Kendisini yaklaşık 15 kere raporlamışımdır son 1-2 hafta içinde, ancak hala virgül hataları yaparak mesaj yazıyor. Ne diyebilirim ki? Genişletmek için tıkla... Ben mi hocam?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 10 Aralık 2021 #60 56153 dedi: Daha nokta koymakta sorun yaşayanlar varken virgül kullanımını beklemek biraz abartı oluyor. Sosyal, TDK'nin bir şubesi değil. Türkçeyi düzgün kullanmayı bilenler elbette tüm yazım kurallarına uyacaktır fakat herkesten bunu bekleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ben ilk kayıt olduğumda bu nasıl bir yer ya Türkçepat olsun ismi diyordum
56153 dedi: Daha nokta koymakta sorun yaşayanlar varken virgül kullanımını beklemek biraz abartı oluyor. Sosyal, TDK'nin bir şubesi değil. Türkçeyi düzgün kullanmayı bilenler elbette tüm yazım kurallarına uyacaktır fakat herkesten bunu bekleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ben ilk kayıt olduğumda bu nasıl bir yer ya Türkçepat olsun ismi diyordum