Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.687 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 25 Haziran 2020 #81 @Megaton @Mithat Berhan @SideWinder @Yararsız Üye @fryzen @BERWAR Uzun süredir görmüyorum gerçi ama bir selam versin diye etiketliyorum. @Alpha Centauri @Vavien. @Cruslan @painkiller @Motionless IN White İsmini etiketlemek için hep geçmiş konulara bakıyorum, hafızamda kalmıyor. @UBerk @24099 @akiyorm Sevimli mod. @Shimada Sensei @r.yasar10 @The Man From E.A.R.T.H. @76087 Etiketledim dostum. Robin Jira. @wontagadra @Silinen üye @dogant @snrkaan @184424 @Crystal Castles @26318 @Hoaxer @reptile @furkan3318 @Because Im Batman @G3258 @Kerem00 Arkadaş yoruldum be, yaz yaz bitmiyor. Ne kadar kişi varmış, bugünlük bu kadar. Unuttuğum varsa artık kendini hatırlatsın, bir öpücük yollayayım.
@Megaton @Mithat Berhan @SideWinder @Yararsız Üye @fryzen @BERWAR Uzun süredir görmüyorum gerçi ama bir selam versin diye etiketliyorum. @Alpha Centauri @Vavien. @Cruslan @painkiller @Motionless IN White İsmini etiketlemek için hep geçmiş konulara bakıyorum, hafızamda kalmıyor. @UBerk @24099 @akiyorm Sevimli mod. @Shimada Sensei @r.yasar10 @The Man From E.A.R.T.H. @76087 Etiketledim dostum. Robin Jira. @wontagadra @Silinen üye @dogant @snrkaan @184424 @Crystal Castles @26318 @Hoaxer @reptile @furkan3318 @Because Im Batman @G3258 @Kerem00 Arkadaş yoruldum be, yaz yaz bitmiyor. Ne kadar kişi varmış, bugünlük bu kadar. Unuttuğum varsa artık kendini hatırlatsın, bir öpücük yollayayım.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.288 Makaleler 14 Çözümler 132 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 25 Haziran 2020 #82 Jira dedi: @Megaton @Mithat Berhan @SideWinder @Yararsız Üye @fryzen @BERWAR Uzun süredir görmüyorum gerçi ama bir selam versin diye etiketliyorum. @Alpha Centauri @Vavien. @Cruslan @painkiller @Motionless IN White İsmini etiketlemek için hep geçmiş konulara bakıyorum, hafızamda kalmıyor. @UBerk @24099 @akiyorm Sevimli mod. @Shimada Sensei @r.yasar10 @The Man From E.A.R.T.H. @76087 Etiketledim dostum. Robin Jira. @wontagadra @Silinen üye @dogant @snrkaan @184424 @Crystal Castles @26318 @Hoaxer @reptile @furkan3318 @Because Im Batman @G3258 Arkadaş yoruldum be, yaz yaz bitmiyor. Ne kadar kişi varmış, bugünlük bu kadar. Unuttuğum varsa artık kendini hatırlatsın, bir öpücük yollayayım. Genişletmek için tıkla... Bak sen yine bu adı koyduğuma sevin, eğer ''Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas'' koysaydım ne yapardın bakalım?
Jira dedi: @Megaton @Mithat Berhan @SideWinder @Yararsız Üye @fryzen @BERWAR Uzun süredir görmüyorum gerçi ama bir selam versin diye etiketliyorum. @Alpha Centauri @Vavien. @Cruslan @painkiller @Motionless IN White İsmini etiketlemek için hep geçmiş konulara bakıyorum, hafızamda kalmıyor. @UBerk @24099 @akiyorm Sevimli mod. @Shimada Sensei @r.yasar10 @The Man From E.A.R.T.H. @76087 Etiketledim dostum. Robin Jira. @wontagadra @Silinen üye @dogant @snrkaan @184424 @Crystal Castles @26318 @Hoaxer @reptile @furkan3318 @Because Im Batman @G3258 Arkadaş yoruldum be, yaz yaz bitmiyor. Ne kadar kişi varmış, bugünlük bu kadar. Unuttuğum varsa artık kendini hatırlatsın, bir öpücük yollayayım. Genişletmek için tıkla... Bak sen yine bu adı koyduğuma sevin, eğer ''Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas'' koysaydım ne yapardın bakalım?
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 25 Haziran 2020 #83 Düğün daveti gibi olacak ama şöyle bir liste yapayım. @Caner Uncu @Jira @Motionless IN White @fromhell1 @User not found @Ponçik Talon @fryzen @Silinen üye @Yener K. @Megaton @UBerk @akiyorm @marcel'o @Ribozom Ve daha onlarcasını görüyorum. Genel olarak konu dışı ve masaüstü sistem toplama gibi yerlerde gezdiğim için bu tarz insanlar karşıma çok çıkıyor. @sekerr var ama onu sevmiyorum. Uchica Sushi gibi bir reis daha var ama adını tam olarak hatırlayamadım.
Düğün daveti gibi olacak ama şöyle bir liste yapayım. @Caner Uncu @Jira @Motionless IN White @fromhell1 @User not found @Ponçik Talon @fryzen @Silinen üye @Yener K. @Megaton @UBerk @akiyorm @marcel'o @Ribozom Ve daha onlarcasını görüyorum. Genel olarak konu dışı ve masaüstü sistem toplama gibi yerlerde gezdiğim için bu tarz insanlar karşıma çok çıkıyor. @sekerr var ama onu sevmiyorum. Uchica Sushi gibi bir reis daha var ama adını tam olarak hatırlayamadım.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.107 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 25 Haziran 2020 #84 277662 dedi: Düğün daveti gibi olacak ama şöyle bir liste yapayım. @Caner Uncu @Jira @Motionless IN White @fromhell1 @User not found @Ponçik Talon @fryzen @Silinen üye @Yener K. @Megaton @UBerk @akiyorm @marcel'o @Ribozom Ve daha onlarcasını görüyorum. Genel olarak konu dışı ve masaüstü sistem toplama gibi yerlerde gezdiğim için bu tarz insanlar karşıma çok çıkıyor. @sekerr var ama onu sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Etiketlenmişim, sevindirdiniz hocam gece gece.
277662 dedi: Düğün daveti gibi olacak ama şöyle bir liste yapayım. @Caner Uncu @Jira @Motionless IN White @fromhell1 @User not found @Ponçik Talon @fryzen @Silinen üye @Yener K. @Megaton @UBerk @akiyorm @marcel'o @Ribozom Ve daha onlarcasını görüyorum. Genel olarak konu dışı ve masaüstü sistem toplama gibi yerlerde gezdiğim için bu tarz insanlar karşıma çok çıkıyor. @sekerr var ama onu sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Etiketlenmişim, sevindirdiniz hocam gece gece.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.687 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 25 Haziran 2020 #85 @Caner Uncu @Jang Geum'un Danji Yemeği @Ribozom @Silinen üye @Yener K. @SerdarAksu CanYamanOyunda Size de öpücüklerimi yolluyorum, söz verdiğim gibi. Valla zor nick seçmeniz benim değil, sizin suçunuz.
@Caner Uncu @Jang Geum'un Danji Yemeği @Ribozom @Silinen üye @Yener K. @SerdarAksu CanYamanOyunda Size de öpücüklerimi yolluyorum, söz verdiğim gibi. Valla zor nick seçmeniz benim değil, sizin suçunuz.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 25 Haziran 2020 #86 304911 dedi: Arkadaş düğün davetiyesi atmış. Genişletmek için tıkla... O onur @Motionless IN White hocama aittir.
304911 dedi: Arkadaş düğün davetiyesi atmış. Genişletmek için tıkla... O onur @Motionless IN White hocama aittir.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.354 Makaleler 42 Çözümler 276 25 Haziran 2020 #87 @Jira Bu arada genellikle "Konu dışı" takılanlar sizi kendi yansımalarından daha çok görüyordur
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.288 Makaleler 14 Çözümler 132 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 25 Haziran 2020 #88 Ben yine o konuyu bulup hepsini yazsam mı ne yapsam, zaten hepsi aktif üyeler Hatta durun yazayım bea
Ben yine o konuyu bulup hepsini yazsam mı ne yapsam, zaten hepsi aktif üyeler Hatta durun yazayım bea
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.375 Makaleler 2 Çözümler 16 25 Haziran 2020 #89 Motionless IN White dedi: Bak sen yine bu adı koyduğuma sevin, eğer ''Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas'' koysaydım ne yapardın bakalım? Genişletmek için tıkla... Öyle bir ismin olsaydı büyü yapma derdim büyük bir ihtimal.
Motionless IN White dedi: Bak sen yine bu adı koyduğuma sevin, eğer ''Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas'' koysaydım ne yapardın bakalım? Genişletmek için tıkla... Öyle bir ismin olsaydı büyü yapma derdim büyük bir ihtimal.
3 304911 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 25 Haziran 2020 #90 Megaton dedi: Beni etiketleyen tüm dostlar sağ olsun. Beyler bayanlar ilk defa kasıyorum kusura bakmayın artık; @Polat_Alemdar sen sağ ol can polat. @Blacksidemre @Quewer @Mithat Berhan @Jira @Shimada Sensei @akiyorm @24099 @UBerk @r.yasar10 @Alpha Centauri @Cruslan @painkiller @Kerem00 @Silinen üye @Caner Uncu @Yener K. @SideWinder @304911 @SkyRose @fryzen @Murat5038 @Yararsız Üye @Because Im Batman @AlanTuring @HABAR @BERWAR @Silinen üye @Bora Dere @Yiğitt35 @acv @Jang Geum'un Danji Yemeği sizi yazmak zor be üstat. @SerdarAksu CanYamanOyunda @Vavien. @Motionless IN White yemin ederim @Jira olmasa yazamıyordum. @Danotella @fromhell1 @reptile Genişletmek için tıkla... Ben aktif olduğumu bilmiyordum. 2 gün sonra gideceğim zor görürsünüz beni.
Megaton dedi: Beni etiketleyen tüm dostlar sağ olsun. Beyler bayanlar ilk defa kasıyorum kusura bakmayın artık; @Polat_Alemdar sen sağ ol can polat. @Blacksidemre @Quewer @Mithat Berhan @Jira @Shimada Sensei @akiyorm @24099 @UBerk @r.yasar10 @Alpha Centauri @Cruslan @painkiller @Kerem00 @Silinen üye @Caner Uncu @Yener K. @SideWinder @304911 @SkyRose @fryzen @Murat5038 @Yararsız Üye @Because Im Batman @AlanTuring @HABAR @BERWAR @Silinen üye @Bora Dere @Yiğitt35 @acv @Jang Geum'un Danji Yemeği sizi yazmak zor be üstat. @SerdarAksu CanYamanOyunda @Vavien. @Motionless IN White yemin ederim @Jira olmasa yazamıyordum. @Danotella @fromhell1 @reptile Genişletmek için tıkla... Ben aktif olduğumu bilmiyordum. 2 gün sonra gideceğim zor görürsünüz beni.