kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 7 Ekim 2020 #31 Rapor sistemini meşgul ediyormuşum.
Trao Kilopat Katılım 19 Şubat 2018 Mesajlar 125 Yer Beyaz Şehir Flevance Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #32 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam 36 mesajınıza göre normal. Genişletmek için tıkla... Haklısın, mesaj sayıma göre normal. Ama o iki uyarıyı yeni üye olduğum zamanlar almıştım. Unutamıyorum.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam 36 mesajınıza göre normal. Genişletmek için tıkla... Haklısın, mesaj sayıma göre normal. Ama o iki uyarıyı yeni üye olduğum zamanlar almıştım. Unutamıyorum.
Sound Track Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 708 Yer Almanya Hamm 7 Ekim 2020 #33 349398 dedi: Yediğim en ağır ceza çoklu üyelik. Onun dışında bir de yazım yanlışı olan mesajı alıntılamadan ceza yemiştim, başka da cezam yok. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela 1 telefondan ya da 1 PC den 2 tane hesap açınca ban sebebi mi? Ma'at dedi: Aldığım uyarıların hepsi birbirinden farklı konularda. Bu durumda hangisini seçip yazmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... En çok hangi uyarıyı alıyorsanız onu yazabilirsiniz.
349398 dedi: Yediğim en ağır ceza çoklu üyelik. Onun dışında bir de yazım yanlışı olan mesajı alıntılamadan ceza yemiştim, başka da cezam yok. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela 1 telefondan ya da 1 PC den 2 tane hesap açınca ban sebebi mi? Ma'at dedi: Aldığım uyarıların hepsi birbirinden farklı konularda. Bu durumda hangisini seçip yazmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... En çok hangi uyarıyı alıyorsanız onu yazabilirsiniz.
A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 909 Çözümler 3 7 Ekim 2020 #34 Umarım öyle değildir konuları 5 sekmede sıralıyorum. Sound Track dedi: Hocam mesela 1 telefondan ya da 1 PC den 2 tane hesap açınca ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla...
Umarım öyle değildir konuları 5 sekmede sıralıyorum. Sound Track dedi: Hocam mesela 1 telefondan ya da 1 PC den 2 tane hesap açınca ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla...
Trao Kilopat Katılım 19 Şubat 2018 Mesajlar 125 Yer Beyaz Şehir Flevance Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #35 ABCDE dedi: Bence fazla. Genişletmek için tıkla... Acemilik zamanlarımdı. : )
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2020 #36 Sound Track dedi: Hocam mesela 1 telefondan ya da 1 PC den 2 tane hesap açınca ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Ban sebebi diye biliyorum.
Sound Track dedi: Hocam mesela 1 telefondan ya da 1 PC den 2 tane hesap açınca ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Ban sebebi diye biliyorum.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.473 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 7 Ekim 2020 #37 Uygunsuz üslup
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 7 Ekim 2020 #38 Sound Track dedi: Hocam mesela 1 telefondan ya da 1 PC den 2 tane hesap açınca ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Evet, ban sebebi.
Sound Track dedi: Hocam mesela 1 telefondan ya da 1 PC den 2 tane hesap açınca ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Evet, ban sebebi.
Sound Track Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 708 Yer Almanya Hamm 7 Ekim 2020 #39 326001 dedi: Gereksiz mesajlar. . umarım, bu mesajda da gereksiz yemem. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada helal olsun her konu açtığımda ara ara sizde cevap veriyorsunuz.
326001 dedi: Gereksiz mesajlar. . umarım, bu mesajda da gereksiz yemem. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada helal olsun her konu açtığımda ara ara sizde cevap veriyorsunuz.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 7 Ekim 2020 #40 Sound Track dedi: En çok hangi uyarıyı alıyorsanız onu yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun orada işte. Hepsi benim için eşsiz ve benzersiz şu anlık.
Sound Track dedi: En çok hangi uyarıyı alıyorsanız onu yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun orada işte. Hepsi benim için eşsiz ve benzersiz şu anlık.