Forumda en nefret ettiğiniz şey nedir?

• "AMD'nin yazılımsal sorunu yok, ben 3-4 özelliğini kapattım ve sorunsuz kullanıyorum." diyenler ve "Sana sunulan 3-4 özelliği kullanamıyorsun, kullanamama nedenin de yazılımsal sıkıntılar yüzünden meydana gelen çökmeler. Sorunlu yazılımları kapatıp bileşeni kullanabilmen, yazılımlarının sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor." diye cevap verenleri Nvidia fanboyu olarak adlandıranlar.
• Yapılan yazım yanlışları.
• Yazım yanlışları içeren gönderinin moderatör tarafından düzenlendikten sonra bile fazlasıyla yanlış içermesi. Belki de düzenleme sonrası yanlış sayısı artıyordur, kim bilir.
• Gerekli bilgileri vermeyenler; örneğin monitör önerisi isteyen birinin bütçe belirtmemesi ve bunun üzerine binlerce liralık monitörler atmam sonrası, "Yahu biladerrr, o kadar parayı nasıl vereyim len, taş arabası mı geçiyorsun?" diye zırlamaları.
• Harika bir bütçeyle monitör arayışında olan birine, "O kadar para bir monitöre verilmez, o parayla kendime yeni bilgisayar toplarım." diye atlayanlar.
• İyi bütçelerle dizüstü arayışında olanlara masaüstü öneren akıllılar.

Konu açıp bütçe vermeyenler, açık açık sistem belirtmeyenler.

Hepsi değil ama çoğu yeni üyenin Youtube'da saçma sapan kanalları izleyip gelip burada insanlara salak saçma bilgiler vermesi ya da ürün önermesi.

Bilgisi olmadığı halde yorum yapanlar.
...

Konu açıp bütçe vermeyenler, açık açık sistem belirtmeyenler.
Yakında görür müyüz şöyle konular?

"höcam şindi benim piyside bir sorun var tuşa basıyon ama açılmıyo piysi zamanında sekisyüsküsüre alındı neden olmuş olabi ler birde sekisyüse aldık onbeş sene önce acaba sorun feysle ilgilimi yoksa gogılmı........ ???!!'?!!'?"

Hergün AYNI KONULARın açılması. Forum başlıklarının alt başlık içermemesi de bu duruma yol açıyor.
Mesela GeForce Now çıktı, beraberinde sorunlar getirdi. Aynı gün içinde GeForce Now sorunlarıyla ilgili kaç konu görmüşümdür, kim bilir. Aslında iki dakika bakınsalar belki de çözümüne kadar bulacaklar aradıklarını. Konuların hepsi yeni, sorunlar zaten belli, muhtemel çözümler yazılmış ama sıfırdan konu açmak daha kolay geliyor sanırım.
Bazı gereksiz konuların moderatörler tarafından onaylanması.
bkz: "Sevgilisi olmayan erkekleri ciddiye almıyorum."

En çok takıldığım şey gereksiz virgül kullanımı. Vurgunun içine ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…