Forumda gereksiz mizah yapılması

sıcakcpu

Picopat
Yani şöyle açıklayayım, birisi bir konuda yardım istiyor, sistemini yazmış ve atıyorum Game Power veya Rampage PSU'su var. Sorun yazılımsal olsa dahi illa biri çıkıp o "C4" esprisini yapıyor. Bunun dışında, mesela biri "bilgisayarım kapandı, açılmıyor" diye yardım istemiş. Belli ki konu sahibinin canı sıkkın, kimse öyle bir durumda olmak istemez durduk yere. Gelip hemen altına soğuk su dolu bardak resmi atılıyor. Biraz sinir bozucu bir durum gerçekten. Ve istisnasız sürekli beğeni aldığını görüyorum bu gibi cevapların. Bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.

Forumda komik olmak yasaklansın demiyorum, soğuk su ve C4 esprisi de hiç yapılmasın demiyorum. Ama bazı kullanıcıların alakasız, önüne gelen her konuda bu espriyi yapmak için yarışması forumdaki nezih ortamı biraz zedeliyor bence.

Haklısın. "C4" esprisi nispeten sıkıntı olmayabilir. Sadece PSU'nun alınmaması gerektiğini esprili bir yoldan söylüyorlar bir nevi cevabı da veriyorlar ama bu bardak cidden can sıkıcı. Orada sıkıntıda olan birinin çözüm bile olmadan bu tarz şeyler söylenmesi hoş değil.

@Akkuşlu bunu ben de yaşadım. Adam diyor ki "kablo çekme imkanım yok diğer odalara interneti nasıl ulaştırabilirim?" diğer adam ise "kablo çek en iyisi o" diye mesaj atıyor ve uyarınca da ben gereksiz mesaj uyarısı alıyorum :d.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…