D didedar Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #11 NxDali dedi: Technopat sosyalde boş boş gezinirken yanlişlikla bir reklama tıkladım. Ne olduğunu anlamam 3 4 saniye kadar sürdü hemen siteden çıktı şu anlık bir şey gözükmuyor. Bir şey olmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Virüs bulaşacagını düşünmüyorum ama siz yine de virüs var mı diye bakmak istiyorsanız sizin tercihiniz.
NxDali dedi: Technopat sosyalde boş boş gezinirken yanlişlikla bir reklama tıkladım. Ne olduğunu anlamam 3 4 saniye kadar sürdü hemen siteden çıktı şu anlık bir şey gözükmuyor. Bir şey olmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Virüs bulaşacagını düşünmüyorum ama siz yine de virüs var mı diye bakmak istiyorsanız sizin tercihiniz.
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.721 Çözümler 10 1 Şubat 2023 #12 490836 dedi: Mobilde reklam engelleyici kullanmıyorum fakat mobilde de çıkmıyor hocam bana. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi baktım telefonda alt kısımda çıkıyor. Bu arada gülelim diye öyle yazdım yanlış anlama kanka
490836 dedi: Mobilde reklam engelleyici kullanmıyorum fakat mobilde de çıkmıyor hocam bana. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi baktım telefonda alt kısımda çıkıyor. Bu arada gülelim diye öyle yazdım yanlış anlama kanka
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 1 Şubat 2023 #13 Virüs olacağını sanmam Technopat'taki reklamlarda. İçinizi rahatlatmak isterseniz tarayıcı çerezlerini silebilirsiniz.
Virüs olacağını sanmam Technopat'taki reklamlarda. İçinizi rahatlatmak isterseniz tarayıcı çerezlerini silebilirsiniz.
Young Doomer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #14 Technopatta reklam mı var ?(adblocker kullanmıyorum)