Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 14 Kasım 2021 #31 S O U L F L Y dedi: ben varım 5k saat 4k kazandım onla pc topluyorum suan Genişletmek için tıkla... Allah bereket versin. Yszuf dedi: Ben varım, seedbilgi diye world aldım yabancılar yaptığı "Seedinfo" gibi world yapmak için ama nasip olmadı Genişletmek için tıkla... Eğer duruyorsa ben de projeye dahil olmak isterim oyunu bıraktığımda dünya yaparım diye aldığım bir sürü item kaldı.
S O U L F L Y dedi: ben varım 5k saat 4k kazandım onla pc topluyorum suan Genişletmek için tıkla... Allah bereket versin. Yszuf dedi: Ben varım, seedbilgi diye world aldım yabancılar yaptığı "Seedinfo" gibi world yapmak için ama nasip olmadı Genişletmek için tıkla... Eğer duruyorsa ben de projeye dahil olmak isterim oyunu bıraktığımda dünya yaparım diye aldığım bir sürü item kaldı.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 14 Kasım 2021 #32 Affansen dedi: Allah bereket versin. Eğer duruyorsa ben de projeye dahil olmak isterim oyunu bıraktığımda dünya yaparım diye aldığım bir sürü item kaldı. Genişletmek için tıkla... Tabi hocam, Ben daha başlamadım ama dünya bomboş, beraber güzel bir dünya yapabiliriz, bana dünyamızın ismini söyleyin ve bir saat orada buluşuruz
Affansen dedi: Allah bereket versin. Eğer duruyorsa ben de projeye dahil olmak isterim oyunu bıraktığımda dünya yaparım diye aldığım bir sürü item kaldı. Genişletmek için tıkla... Tabi hocam, Ben daha başlamadım ama dünya bomboş, beraber güzel bir dünya yapabiliriz, bana dünyamızın ismini söyleyin ve bir saat orada buluşuruz
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 14 Kasım 2021 #33 Affansen dedi: Size bir kıyağım var. Mesaj sayısı 500 üstü olan kişilere worldumde VIP Vereceğim. VIP kapı aldım değerlendireyim dedim. @acv @Kerem00 World ismim: FJFIL Genişletmek için tıkla... Ben ana hesabım ve yan hesaplarım dahil 600 700 saatim var ismim pradref.
Affansen dedi: Size bir kıyağım var. Mesaj sayısı 500 üstü olan kişilere worldumde VIP Vereceğim. VIP kapı aldım değerlendireyim dedim. @acv @Kerem00 World ismim: FJFIL Genişletmek için tıkla... Ben ana hesabım ve yan hesaplarım dahil 600 700 saatim var ismim pradref.
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #34 Hesabımdaki wller silindiğinden belli girmiyorum.
M MiningciAGA Picopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 17 Kasım 2021 #35 Çok iyi oyundur, çok iyi para kazandırır.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 21 Kasım 2021 #36 HD4450 dedi: Ben ana hesabım ve yan hesaplarım dahil 600 700 saatim var ismim pradref. Genişletmek için tıkla... Oyuna gelin hemen vereyim VIP. Bir süredir oynamıyorum zaten. Yszuf dedi: Tabi hocam, Ben daha başlamadım ama dünya bomboş, beraber güzel bir dünya yapabiliriz, bana dünyamızın ismini söyleyin ve bir saat orada buluşuruz Genişletmek için tıkla... FJFIL worldune gelin hemen arkadaş ekleyeyim sizi, uzun süredir oynamıyorum da.
HD4450 dedi: Ben ana hesabım ve yan hesaplarım dahil 600 700 saatim var ismim pradref. Genişletmek için tıkla... Oyuna gelin hemen vereyim VIP. Bir süredir oynamıyorum zaten. Yszuf dedi: Tabi hocam, Ben daha başlamadım ama dünya bomboş, beraber güzel bir dünya yapabiliriz, bana dünyamızın ismini söyleyin ve bir saat orada buluşuruz Genişletmek için tıkla... FJFIL worldune gelin hemen arkadaş ekleyeyim sizi, uzun süredir oynamıyorum da.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 21 Kasım 2021 #37 Affansen dedi: Oyuna gelin hemen vereyim VIP. Bir süredir oynamıyorum zaten. FJFIL worldune gelin hemen arkadaş ekleyeyim sizi, uzun süredir oynamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam gerek yok. Zaten bu sıralar çok oynamıyorum uğraşmanıza gerek yok.
Affansen dedi: Oyuna gelin hemen vereyim VIP. Bir süredir oynamıyorum zaten. FJFIL worldune gelin hemen arkadaş ekleyeyim sizi, uzun süredir oynamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam gerek yok. Zaten bu sıralar çok oynamıyorum uğraşmanıza gerek yok.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 21 Kasım 2021 #38 HD4450 dedi: Hocam gerek yok. Zaten bu sıralar çok oynamıyorum uğraşmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Gelin yine de vereyim. World: FJFIL.
HD4450 dedi: Hocam gerek yok. Zaten bu sıralar çok oynamıyorum uğraşmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Gelin yine de vereyim. World: FJFIL.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 21 Kasım 2021 #39 Affansen dedi: Gelin yine de vereyim. World: FJFIL. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme var sağ olun yine de gerek yok.
Affansen dedi: Gelin yine de vereyim. World: FJFIL. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme var sağ olun yine de gerek yok.