Forumda hatalı kriz yönetimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek o vardı ama sildiler.
Yaa denemişsin ne büyük marifet, o zaman neden @292469 ile dalga geçtin, niye arkadaşımı uğraştırdın? Senin yüzünden moderatörlerden haksız ceza yedi gelmiş bir de burada laf atıyorsun, ben Pembe saçlı şirin çocuk ile iletişime geçtim senin yüzünden çok uğraştı moderatörlerle de seninle de, forumun kalitesinin artmasını istiyorsan önce sen buradan gitmelisin.

Bu sosyaldeki tek sıkıntı bazı konuların cevap bulmaması. Bakıyorum adam 2013'te konu açmış sıfır cevap. Benim de açtığım bir konu 1 hafta oldu 100 kişi gördü fakat kimse cevaplamıyor. Diğer türlü çok güzel bir sosyal mecra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaş konusundaki görüşüne katılmıyorum. Yaşı küçük olup da çok erken olgunlaşanlar da var, büyük olup insan olmayan da. Tabii bu bazı etkenlere bağlı olan bir durum.

TCK No düşünmedik değil ama işin yasal kısmı zor.

Melih Cevdet Yılmaz ya da @fablerbjörn, konuya ilginç mesajlar yazmaya başlayınca içindekileri döksün istedik, zaten mesajlarının gidişatını konudakiler görmüştür...

Cidden yok artık ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…