R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 7 Temmuz 2021 #41 Web Arayüz dedi: Sadece neden böyle yaptıklarını sormuştum. Bu kadar yankı uyandıracağını beklememiştim. Genişletmek için tıkla... Eskiden solda profil fotosu altında beğenilme sayısı da yazıyordu. Herhalde alışkanlık millet beğenme tuşuna basıyor hocam. Ben de kızgın atmayı çok seviyorum. Canınızı sıkmayın. Sevgilerle.
Web Arayüz dedi: Sadece neden böyle yaptıklarını sormuştum. Bu kadar yankı uyandıracağını beklememiştim. Genişletmek için tıkla... Eskiden solda profil fotosu altında beğenilme sayısı da yazıyordu. Herhalde alışkanlık millet beğenme tuşuna basıyor hocam. Ben de kızgın atmayı çok seviyorum. Canınızı sıkmayın. Sevgilerle.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 7 Temmuz 2021 #42 Ashes dedi: Gram komik değil cringe hatta. Genişletmek için tıkla... Bunu paylasan birisi vardi, makara olsun diye attim, ne dusundugun umurumda degil?
Ashes dedi: Gram komik değil cringe hatta. Genişletmek için tıkla... Bunu paylasan birisi vardi, makara olsun diye attim, ne dusundugun umurumda degil?