The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.976 Çözümler 72 Yer İstanbul 16 Haziran 2021 #1 Sadece merak ettiğim için soruyorum, forumda daha şimdiden Windows 11 için bile başlık açılmışken neden İlledelinux için yok?
Sadece merak ettiğim için soruyorum, forumda daha şimdiden Windows 11 için bile başlık açılmışken neden İlledelinux için yok?
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 16 Haziran 2021 #2 Olması güzel olurdu. Ancak ne geliştiricisi artık forumda ne de çok popüler bir dağıtım. Direkt GNU/Linux kategorisine açabilirsiniz.
Olması güzel olurdu. Ancak ne geliştiricisi artık forumda ne de çok popüler bir dağıtım. Direkt GNU/Linux kategorisine açabilirsiniz.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.976 Çözümler 72 Yer İstanbul 16 Haziran 2021 #3 feahleinda_ dedi: Ancak ne geliştiricisi artık forumda. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyordum. Cevap için teşekkürler.
feahleinda_ dedi: Ancak ne geliştiricisi artık forumda. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyordum. Cevap için teşekkürler.