Stalin Roll Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar isim değiştirmek istiyorum forumda ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2020
Arkadaşlar isim değiştirmek istiyorum forumda ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.829 Makaleler 26 Çözümler 513 15 Eylül 2020 #2 Sağ üstten isminize tıklayın. Açılan yerde sağ altta "Kullanıcı adı değiştir" var, ona basın ve istediğiniz kullanıcı adını girin. NOT: Kullanıcı adı değiştirme sıklığı 6 ay olmuştur, ona göre isim belirleyin.
Sağ üstten isminize tıklayın. Açılan yerde sağ altta "Kullanıcı adı değiştir" var, ona basın ve istediğiniz kullanıcı adını girin. NOT: Kullanıcı adı değiştirme sıklığı 6 ay olmuştur, ona göre isim belirleyin.
Stalin Roll Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #3 Emir M. dedi: Sağ üstten isminize tıklayın. Eki Görüntüle 668934 Açılan yerde sağ altta "kullanıcı adı değiştir" var, ona basın ve istediğiniz kullanıcı adını girin. Eki Görüntüle 668935 not: Kullanıcı adı değiştirme sıklığı 6 ay olmuştur, ona göre isim belirleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Emir M. dedi: Sağ üstten isminize tıklayın. Eki Görüntüle 668934 Açılan yerde sağ altta "kullanıcı adı değiştir" var, ona basın ve istediğiniz kullanıcı adını girin. Eki Görüntüle 668935 not: Kullanıcı adı değiştirme sıklığı 6 ay olmuştur, ona göre isim belirleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.